درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
کرپ مرغ و قارچ
بازدید:
215
آشپزی
سمانه
غذایی بسیار لذیذ برا علاقه مندان به غذاهای فانتزی
مواد لازم:
کرپ:
شیر.............................................................................1 لیوان
آرد سفید نرم.................................................................حدود یک لیوان ( 125 گرم)
تخم مرغ........................................................................5 عدد
روغن مایع......................................................................4 تا 5 قاشق سوپ خوری
نمک..............................................................................به مقدار لازم
ادویه های دلخواه شامل پودر سیر و فلفل و تره خورد شده............به مقدار لازم و درصورت دلخواه
مواد میانی:
پیازچه............................3 قاشق غذاخوری
سینه مرغ........................نصف یک سینه
قارچ................................250 گرم
فلفل دلمه..........................یک عدد
پنیر پیتزا...........................به مقدار لازم
ادویه................................نمک، فلفل، کاری، زردچوبه، پودر موسیر، فلفل پاپریکا
طرز تهیه:
کرپ:
کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک رو یحرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت و پنیر و سبزی و مربا میان گزاشته پس از پیچیدن میل می شود. کرپ را می توان از قبل تهیه کرد و چند روز در یخچال نگهداری کرد.
نکته مهم در تهیه کرپ نازکی و ظرافت آن است.
تمام مواد کرپ را همراه با ادویه های دلخواهی که ذکر شده با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا مایه ای کاملا صاف و بدون گلوله داشته باشیم. در صورتی که آرد به خوبی در مایه حل نشد، آن را از صافی رد میکنیم تا مایه یک دستی داشته باشیم. تابه کوچک دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون نچسب یا سرامیک باشد، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار داده تا گرم شود. 3 تا 4 قاشق سوپخوری از مایه میان تابه می ریزیم و تابه را می غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود. تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را در سینی برمیگردانیم. به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده میکنیم.
باید دقت کرد که کرپ ها تا جایی که امکان داره نازک درست بشه. اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزید کرپها ضخیم می شوند و لطف خود را از دست می دهند.
مواد میانی:
ابتدا سینه مرغ را به صورت خلالی برش زده و تفت میدهیم. سپس قارچ و چیازچه خورد شده و بعد هم فلفل دلمه ای که برا ی زیبایی بیشتر به صورت خلالی و کشیده برش داده شده را به آن اضافه و همچنان تفت می دهیم. و سپس ادویه های ذکر شده در بالا به همراه هر ادویه دلخواه دیگری که دوست دارید به آن اضافه کرده تفت نهایی را داده و زیر آن را خاموش میکنیم.
تفت دادن مرغ باید در حدی باشد که مرغ پخته شود.البته چون سینه مرغ خلالی برش داده شده پس زمان زیادی نمیبره.
بعد ازین که مواد میانی ما آماده شد. آنرا روی قسمت برشته کرپ ریخته و با کمک دست و قاشق یا کاردک آن را رول میکنیم. و بعد کرپ لوله شده را سرخ میکنیم.
نکته: برای مواد میانی از کالباس یا سوسیس یا هر چیز دلخواه دیگری می توان استفاده کرد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
کیک مرغ
مطلب بعدی
کبه عربی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی