کرپ مرغ و قارچ

غذایی بسیار لذیذ برا علاقه مندان به غذاهای فانتزی

صندلی خودرو

مواد لازم:

کرپ:
شیر.............................................................................1 لیوان
آرد سفید نرم.................................................................حدود یک لیوان ( 125 گرم)
تخم مرغ........................................................................5 عدد
روغن مایع......................................................................4 تا 5 قاشق سوپ خوری
نمک..............................................................................به مقدار لازم
ادویه های دلخواه شامل پودر سیر و فلفل و تره خورد شده............به مقدار لازم و درصورت دلخواه
مواد میانی:
پیازچه............................3 قاشق غذاخوری
سینه مرغ........................نصف یک سینه
قارچ................................250 گرم
فلفل دلمه..........................یک عدد
پنیر پیتزا...........................به مقدار لازم
ادویه................................نمک، فلفل، کاری، زردچوبه، پودر موسیر، فلفل پاپریکا


طرز تهیه:

کرپ:
کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک رو یحرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت و پنیر و سبزی و مربا میان گزاشته پس از پیچیدن میل می شود. کرپ را می توان از قبل تهیه کرد و چند روز در یخچال نگهداری کرد.
نکته مهم در تهیه کرپ نازکی و ظرافت آن است.
تمام مواد کرپ را همراه با ادویه های دلخواهی که ذکر شده با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا مایه ای کاملا صاف و بدون گلوله داشته باشیم. در صورتی که آرد به خوبی در مایه حل نشد، آن را از صافی رد میکنیم تا مایه یک دستی داشته باشیم. تابه کوچک دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون نچسب یا سرامیک باشد، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار داده تا گرم شود. 3 تا 4 قاشق سوپخوری از مایه میان تابه می ریزیم و تابه را می غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود. تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را در سینی برمیگردانیم. به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده میکنیم.
باید دقت کرد که کرپ ها تا جایی که امکان داره نازک درست بشه. اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزید کرپها ضخیم می شوند و لطف خود را از دست می دهند.
مواد میانی:
ابتدا سینه مرغ را به صورت خلالی برش زده و تفت میدهیم. سپس قارچ و چیازچه خورد شده و بعد هم فلفل دلمه ای که برا ی زیبایی بیشتر به صورت خلالی و کشیده برش داده شده را به آن اضافه و همچنان تفت می دهیم. و سپس ادویه های ذکر شده در بالا به همراه هر ادویه دلخواه دیگری که دوست دارید به آن اضافه کرده تفت نهایی را داده و زیر آن را خاموش میکنیم.
تفت دادن مرغ باید در حدی باشد که مرغ پخته شود.البته چون سینه مرغ خلالی برش داده شده پس زمان زیادی نمیبره.
بعد ازین که مواد میانی ما آماده شد. آنرا روی قسمت برشته کرپ ریخته و با کمک دست و قاشق یا کاردک آن را رول میکنیم. و بعد کرپ لوله شده را سرخ میکنیم.
نکته: برای مواد میانی از کالباس یا سوسیس یا هر چیز دلخواه دیگری می توان استفاده کرد.
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیکیک مرغ
مطلب بعدیکبه عربی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه