جوجه چینی

غذایی با سینه مرغ، پرطرفدار برای همه اعضای خانواده

صندلی خودرو

مواد لازم:

فیله مرغ .............................نیم کیلو
آبلیمو ................................2 قاشق غذاخوری
پیاز .................................. 3 عدد متوسط
سیر ....................................1 حبه
نمک و زعفران ....................... به میزان لازم
مواد لازم برای خمیر بنیه:
تخم مرغ...............................2 عدد
ماء الشعیر بدون طعم................1 لیوان
شیر.....................................نصف لیوان
خمیر مایه..............................1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر..........................1 قاشق چای خوری
آرد......................................به میزان لازم
نمک و فلفل سفید...................به میزان لازم
مواد لازم سس مخصوص :
زرده تخم مرغ پخته ..................2 عدد
خیار شور ریز خرد شده.............. 3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده ....................1 قاشق غذاخوری
سس مایونز ...........................3 قاشق غذاخوری
فلفل .....................................به میزان لازم
سس گوجه فرنگی..................... ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

ابتدا فیله های مرغ را از طول به صورت تکه های باریک برش می زنیم و در پیاز حلقه حلقه شده و سیر و آبلیمو و نمک و زعفران می خوابونیم تا مزه دار شود.
در این فاصله شروع به درست کردن خمیر میکنیم. برای درست کردن خمیر ابتدا شیر را کمی ولرم میکنیم و روی خمیر مایه میریزیم و میگزاریم کنار تا خمیر مایه عمل بیاد. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم. سفیده را تا حدی که کف کنه میزنیم بعد زرده و خمیر مایه عمل آمده و ماء الشعیر را به سفیده اضافه کرده و هم میزنیم سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک و فلفل را اضافه میکنیم. آرد را به تدریج اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب برسد. باید به غلظت حلیم باشد نه سفت نه خیلی شل. خمیر را یک ساعت کنار میگذاریم تا استراحت کند.
سپس مرغ ها را در خمیر میریزیم و در میاوریم و در روغن داغ با شعله کم سرخ می کنیم.
طرز تهیه سس مخصوص (تاتار):
زرده تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و خیار شور ریز خرد شده که که کاملا آب نمک آن را گرفتیم و پیاز ریز شده را هم با آن مخلوط می کنیم و در آخر سس مایونز و فلفل را اضافه میکنیم. سس تاتار حاضر است. می توانیم نصف سس را با سس گوجه فرنگی مخلوط کنیم تا دو رنگ داشته باشیم .سس را در یخچال می گذاریم تا جا بیفتد.
نکته: 1.بعد از آماده شدن خمیر و قبل از استراحت آن برای اطمینان از میزان شل و سفت بودن خمیر می توانیم با یک حلقه پیاز آن را امتحان کنیم وقتی حلقه را به خمیر آغشته می کنیم خمیر نباید اینقدر سفت باشدکه حجم زیادی به آن بچسبد و نه اینکه تمام خمیر از حلقه جدا شود و چیزی روی آن نماند .
2.می توان از فلفل دلمه ای به عنوان ظرف سس استفاده کرد که ظاهری شکیل تر به سفره ما می دهد.
3. در صورت دلخواه می توان قارچ و حلقه های پیاز را به این خمیر آغشته کرده و سپس در روغن سرخ کنید و به عنوان دورچین کنار مرغ ها در ظرف بچینید.
4. اگر از ماء الشعیر بدون طعم خوشتون نمیاد می توانید از نوع لیمویی آن هم استفاده کنید.
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیمافین کالباس
مطلب بعدیسرخ کردن سیب زمینی به روش رستوران
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه