درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
جوجه چینی
بازدید:
169
آشپزی
سمانه
غذایی با سینه مرغ، پرطرفدار برای همه اعضای خانواده
مواد لازم:
فیله مرغ .............................نیم کیلو
آبلیمو ................................2 قاشق غذاخوری
پیاز .................................. 3 عدد متوسط
سیر ....................................1 حبه
نمک و زعفران ....................... به میزان لازم
مواد لازم برای خمیر بنیه:
تخم مرغ...............................2 عدد
ماء الشعیر بدون طعم................1 لیوان
شیر.....................................نصف لیوان
خمیر مایه..............................1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر..........................1 قاشق چای خوری
آرد......................................به میزان لازم
نمک و فلفل سفید...................به میزان لازم
مواد لازم سس مخصوص :
زرده تخم مرغ پخته ..................2 عدد
خیار شور ریز خرد شده.............. 3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده ....................1 قاشق غذاخوری
سس مایونز ...........................3 قاشق غذاخوری
فلفل .....................................به میزان لازم
سس گوجه فرنگی..................... ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا فیله های مرغ را از طول به صورت تکه های باریک برش می زنیم و در پیاز حلقه حلقه شده و سیر و آبلیمو و نمک و زعفران می خوابونیم تا مزه دار شود.
در این فاصله شروع به درست کردن خمیر میکنیم. برای درست کردن خمیر ابتدا شیر را کمی ولرم میکنیم و روی خمیر مایه میریزیم و میگزاریم کنار تا خمیر مایه عمل بیاد. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم. سفیده را تا حدی که کف کنه میزنیم بعد زرده و خمیر مایه عمل آمده و ماء الشعیر را به سفیده اضافه کرده و هم میزنیم سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک و فلفل را اضافه میکنیم. آرد را به تدریج اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب برسد. باید به غلظت حلیم باشد نه سفت نه خیلی شل. خمیر را یک ساعت کنار میگذاریم تا استراحت کند.
سپس مرغ ها را در خمیر میریزیم و در میاوریم و در روغن داغ با شعله کم سرخ می کنیم.
طرز تهیه سس مخصوص (تاتار):
زرده تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و خیار شور ریز خرد شده که که کاملا آب نمک آن را گرفتیم و پیاز ریز شده را هم با آن مخلوط می کنیم و در آخر سس مایونز و فلفل را اضافه میکنیم. سس تاتار حاضر است. می توانیم نصف سس را با سس گوجه فرنگی مخلوط کنیم تا دو رنگ داشته باشیم .سس را در یخچال می گذاریم تا جا بیفتد.
نکته: 1.بعد از آماده شدن خمیر و قبل از استراحت آن برای اطمینان از میزان شل و سفت بودن خمیر می توانیم با یک حلقه پیاز آن را امتحان کنیم وقتی حلقه را به خمیر آغشته می کنیم خمیر نباید اینقدر سفت باشدکه حجم زیادی به آن بچسبد و نه اینکه تمام خمیر از حلقه جدا شود و چیزی روی آن نماند .
2.می توان از فلفل دلمه ای به عنوان ظرف سس استفاده کرد که ظاهری شکیل تر به سفره ما می دهد.
3. در صورت دلخواه می توان قارچ و حلقه های پیاز را به این خمیر آغشته کرده و سپس در روغن سرخ کنید و به عنوان دورچین کنار مرغ ها در ظرف بچینید.
4. اگر از ماء الشعیر بدون طعم خوشتون نمیاد می توانید از نوع لیمویی آن هم استفاده کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
مافین کالباس
مطلب بعدی
سرخ کردن سیب زمینی به روش رستوران
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی