درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
کرپ کالباس
بازدید:
367
آشپزی
سمانه
پیش غذایی مناسب تولدها
مواد لازم:
کرپ:
شیر......................................................1 لیوان
آرد سفید نرم..........................................حدود یک لیوان ( 125 گرم)
تخم مرغ.................................................5 عدد
روغن مایع.............................................4 تا 5 قاشق سوپ خوری
نمک.....................................................به مقدار لازم
مواد میانی:
کالباس.................................................. به مقدار لازم
خیار شور................................................ به مقدار لازم
سس مایونز.............................................به مقدار لازم
ماست چکیده...........................................به مقدار لازم
ذرت....................................................به مقدار لازم
جعفری خورد شده......................................در صورت دلخواه به مقدار لازم
گوجه گیلاسی............................................برای تزیین
طرز تهیه:
کرپ:
کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک رو یحرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت و پنیر و سبزی و مربا میان گزاشته پس از پیچیدن میل می شود. کرپ را می توان از قبل تهیه کرد و چند روز در یخچال نگهداری کرد.
نکته مهم در تهیه کرپ نازکی و ظرافت آن است.
تمام مواد کرپ را همراه با ادویه های دلخواه با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا مایه ای کاملا صاف و بدون گلوله داشته باشیم. در صورتی که آرد به خوبی در مایه حل نشد، آن را از صافی رد میکنیم تا مایه یک دستی داشته باشیم. تابه کوچک دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون نچسب یا سرامیک باشد، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار داده تا گرم شود. 3 تا 4 قاشق سوپخوری از مایه میان تابه می ریزیم و تابه را می غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود. تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را در سینی برمیگردانیم. به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده میکنیم.
باید دقت کرد که کرپ ها تا جایی که امکان داره نازک درست بشه. اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزید کرپها ضخیم می شوند و لطف خود را از دست می دهند.
یک ورقه کرپ را روی میز کار میگذاریم. روی آنرا مقداری از ترکیب سس و ماست چکیده میزنیم و بعد یک ورقه باریک از کالباس را گذاشته و روی آن خیارشور خورد شده همراه با جعفری خورد شده و ذرت میگذاریم و سپس آن را رول میکنیم.میگذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره و سپس با یک چاقوی تیز رولت ها را برش می دهیم و در دیس چیده و با گوجه گیلاسی و برگهای قشنگ جعفری تزیین می کنیم.
نکته: استفاده از ماست چکیده سلیقه ایه و برای رژیمی تر شدن غذا است. هر چند به نظر میاد استفاده بیش از حد از سس دل رو میزنه و بهتره با ماست ترکیب بشه.
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
سرخ کردن سیب زمینی به روش رستوران
مطلب بعدی
ابتکاری جالب و کاربردی از ته هویج
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی