کرپ کالباس

پیش غذایی مناسب تولدها

صندلی خودرو

مواد لازم:

کرپ:
شیر......................................................1 لیوان
آرد سفید نرم..........................................حدود یک لیوان ( 125 گرم)
تخم مرغ.................................................5 عدد
روغن مایع.............................................4 تا 5 قاشق سوپ خوری
نمک.....................................................به مقدار لازم
مواد میانی:
کالباس.................................................. به مقدار لازم
خیار شور................................................ به مقدار لازم
سس مایونز.............................................به مقدار لازم
ماست چکیده...........................................به مقدار لازم
ذرت....................................................به مقدار لازم
جعفری خورد شده......................................در صورت دلخواه به مقدار لازم
گوجه گیلاسی............................................برای تزیین


طرز تهیه:

کرپ:
کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک رو یحرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت و پنیر و سبزی و مربا میان گزاشته پس از پیچیدن میل می شود. کرپ را می توان از قبل تهیه کرد و چند روز در یخچال نگهداری کرد.
نکته مهم در تهیه کرپ نازکی و ظرافت آن است.
تمام مواد کرپ را همراه با ادویه های دلخواه با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا مایه ای کاملا صاف و بدون گلوله داشته باشیم. در صورتی که آرد به خوبی در مایه حل نشد، آن را از صافی رد میکنیم تا مایه یک دستی داشته باشیم. تابه کوچک دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون نچسب یا سرامیک باشد، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار داده تا گرم شود. 3 تا 4 قاشق سوپخوری از مایه میان تابه می ریزیم و تابه را می غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود. تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را در سینی برمیگردانیم. به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده میکنیم.
باید دقت کرد که کرپ ها تا جایی که امکان داره نازک درست بشه. اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزید کرپها ضخیم می شوند و لطف خود را از دست می دهند.
یک ورقه کرپ را روی میز کار میگذاریم. روی آنرا مقداری از ترکیب سس و ماست چکیده میزنیم و بعد یک ورقه باریک از کالباس را گذاشته و روی آن خیارشور خورد شده همراه با جعفری خورد شده و ذرت میگذاریم و سپس آن را رول میکنیم.میگذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره و سپس با یک چاقوی تیز رولت ها را برش می دهیم و در دیس چیده و با گوجه گیلاسی و برگهای قشنگ جعفری تزیین می کنیم.
نکته: استفاده از ماست چکیده سلیقه ایه و برای رژیمی تر شدن غذا است. هر چند به نظر میاد استفاده بیش از حد از سس دل رو میزنه و بهتره با ماست ترکیب بشه.


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیسرخ کردن سیب زمینی به روش رستوران
مطلب بعدیابتکاری جالب و کاربردی از ته هویج
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه