درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
ده نکته طلایی پخت لازانیا
بازدید:
217
آشپزی
سمانه
پیشنهاداتی برای داشتن لازانیایی خوشمزه
1. مقدار مایه هر ردیف لازانیا کم باشد (منظور گوشت، مرغ یا سبزیجات است)
2. مایه لازانیا کم چرب باشد (برای لازانیا سعی کنید از گوشت چرخ کرده بدون چربی یا کم چربی استفاده کنید)
3. پیاز استفاده شده در لازانیا ریز خرد شده یا رنده شود.
4. اگر از رب گوجه در مایه استفاده می کنید مقدار آن کم باشد.
5. اولین لایه ای که در ته ظرف لازانیا میریزید سس سفید باشد بعد یک ورقه لازانیا.
6. پس از هر لایه ورق لازانیا یک لایه نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید و روی آن مقدار کمی پنیر پیتزا بریزید.
7. وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه و پس از گذاشتن ورقه های لازانیا فقط سس سفید و روی آن پنیر فراوان بریزید.
8. قبل از قرار دادن در فر مقداری آب روی لازانیا اسپری کنید.
9. در انتهای پخت گریل را روشن کنید و چند دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود.
10. وقتی لازانیا را از فر خارج کردید بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا غذا کمی خنک شود. (برای جلوگیری از پاشیده شدن)
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
ابتکاری جالب و کاربردی از ته هویج
مطلب بعدی
شارلوت الویه
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی