ده نکته طلایی پخت لازانیا

پیشنهاداتی برای داشتن لازانیایی خوشمزه

صندلی خودرو

1. مقدار مایه هر ردیف لازانیا کم باشد (منظور گوشت، مرغ یا سبزیجات است)
2. مایه لازانیا کم چرب باشد (برای لازانیا سعی کنید از گوشت چرخ کرده بدون چربی یا کم چربی استفاده کنید)
3. پیاز استفاده شده در لازانیا ریز خرد شده یا رنده شود.
4. اگر از رب گوجه در مایه استفاده می کنید مقدار آن کم باشد.
5. اولین لایه ای که در ته ظرف لازانیا میریزید سس سفید باشد بعد یک ورقه لازانیا.
6. پس از هر لایه ورق لازانیا یک لایه نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید و روی آن مقدار کمی پنیر پیتزا بریزید.
7. وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه و پس از گذاشتن ورقه های لازانیا فقط سس سفید و روی آن پنیر فراوان بریزید.
8. قبل از قرار دادن در فر مقداری آب روی لازانیا اسپری کنید.
9. در انتهای پخت گریل را روشن کنید و چند دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود.
10. وقتی لازانیا را از فر خارج کردید بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا غذا کمی خنک شود. (برای جلوگیری از پاشیده شدن)


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیابتکاری جالب و کاربردی از ته هویج
مطلب بعدیشارلوت الویه
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه