درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
کالباس خانگی
بازدید:
180
آشپزی
سمانه
اگر بچه هاتون کالباس دوستند آنرا در خانه درست کنید و به بچه های دلبندتان بدهید.
مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان.............................1 عدد
سیر........................................................3 حبه
آرد ذرت..................................................1 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ............................................1 عدد
فلفل سیاه.................................................1 قاشق مرباخوری سرخالی
نمک........................................................1 قاشق چای خوری پر
زنجبیل.....................................................1/5 قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر
هل ساییده شده.........................................نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع.................................................1 قاشق غذاخوری
هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی..................1 عدد
قارچ پخته و ریز شده مکعبی............................2 عدد متوسط
طرز تهیه:
سینه مرغ را همراه با سیر 2 بار چرخ میکنیم.البته می توان داخل غذاساز هم ریخت. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک را بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز می دهیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کرده و باز همچنان ورز میدهیم. تا جایی که خمیر یکدستی داشته باشیم. قارچ و هویج پخته و ریز خورد شده را اضافه میکنیم و به اندازه ای که بطور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط میکنیم. یک کیسه فریزر را شکافته مواد را به صورت استوانه ای به قطر نهایتا 10 سانت روی آن گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخارپز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن با همون پلاستیک دورش توی یخچال میگذاریم تا کاملا سرد شود.
نگته: 1. حتما هویج و قارچ ها پخته باشند.در غیر این صورت اگر هویج و قارچ خام توی خمیر بریزیم آب میندازه و کالباسمون خراب میشه.
2. منظور از بخارپز اینه که اون پلاستیک رو داخل قبلمه پر از آب بزاریم تا جوش بیاد و بپزه. حتما نباید دستگاه بخار پز داشته باشید.
3.بجای پلاستیک میشه از سلفون استفاده کرد.
4.تا جایی که می تونید دو طرف کالباس رو مانند شکلات بپیچونین. هم اینکه کامل خمیر فشرده بشه و هوا توی پلاستیک نمونه هم اینکه ممکنه در اثر حرارت پیچ هاش باز بشه.
5. هرگز سیر و زنجبیل داخل کالباس را حذف نکنید. مخصوصا وقتی زنجبیل تازه باشه وقتی مشغول رنده کردن آن هستید بوی خوش کالباس به مشامتون میرسه.
6. می توان برای قشنگی از پسته و یا باقالای پخته در خمیر استفاده کرد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
شارلوت الویه
مطلب بعدی
قارچ سوخاری
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی