درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
ته دیگ تخمه آفتابگردان
بازدید:
945
آشپزی
سمانه
ته دیگی خوشمزه و متفاوت
برنج را مانند همیشه آبکش کنید و سپس ته قابلمه مورد نظر را روغن ریخته و مقداری مغز تخمه بریزید تا کف آن را بپوشاند. مقداری از برنج را با ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کرده و یک لایه بریزید و با قاشق کمی فشرده و صاف کنید. سپس بقیه برنج سفید را روب برنج زعفرانی بریزید و آن را را مانند همیشه دم کنید. دقت کنید قابلمه را طوری انتخاب کنید که بتوانید کل برنج را مانند عکس برگردونید داخل دیس تا جلوه و نمای بهتری به سفره تون داده باشید.
ته دیگ فوق العاده ای داره. پیشنهاد می کنم امتحان کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
اهمیت دمای روغن در شروع پخت و پز
مطلب بعدی
طرز تهیه ترشی لبو و ترب
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی