درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
آش ماست سبزوار
بازدید:
368
آشپزی
صادقی
مواد لازم:
رشته آش.............................................................. 500 گرم
ماست پر چرب....................................................... یک کیلو
اسفناج تازه خرد شده............................................. 500 گرم
تره تازه خرد شده................................................... 300 گرم
پونه تازه خرد شده.................................................. 150 گرم
سیر..................................................................... 3 تا 4 حبه
نمک و فلفل.......................................................... کمی
طرز تهیه:
این آش یک آش سرد است و برای تابستان مخصوصاً ماه مبارک رمضان خیلی مناسب است و در سبزوار حتماً سر سفره افطار این آش وجود دارد.
تنها سبزی که در این آش پخته میشود اسفناج است که اگر فصل اسفناج نباشد میتوان از برگ چغندر هم استفاده کرد.
داخل قابلمه ای که در حال جوش است اسفناج را میریزیم بعد رشته ها را اضافه میکنیم وقتی که رشته ها ته قابلمه نشست و آب رو آمد یعنی اینکه رشته ها پخته است در این زمان حرارت را خاموش میکنیم.
از ماست پر چرب استفاده کنیم خیلی بهتر است.
تره و پونه و اگر دوست داشتیم چند برگ ریحان برای معطر شدن را کاملاً با هم میکس میکنیم و آبش را داخل ماست فشار میدهیم.
آب سبزی را میگیریم تا هم ماست خوشرنگ شود و هم طعم بهتری با این آب سبزی میگیرد.
در نهایت همان سبزی را هم که آبش را گرفته ایم مخلوط ماست میکنیم این سبزی باید خیلی ریز خرد شده باشد و حتی داخل ماست مشخص نشود بهتر است.
نمک و فلفل را به ماست اضافه کرده و در صورت تمایل چند حبه سیر هم رنده میکنیم.
رشته ها که ولرم و خنک شد به ماست اضافه میکنیم چون اگر داغ اضافه کنیم امکان دارد ماست ببرد.
این آش سرد میل میشود و همراه با کوکو سبزی یا نیمرو سرو میشود.
منبع: شبکه یک برنامه سیمای خانواده
مطلب قبلی
دو نوع املت ساده و خوشمزه
مطلب بعدی
سالاد لانه
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
سالاد مخصوص با مرغ و انگور
پاستا با سس الفردو
گنوچی ترد با سوسیس و بروکلی(Crispy Gnocchi With Sausage and Broccoli)
سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup )
اوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)
سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)
پاستای خامهای با اسفناج
بیکد فتا با عسل
سوپ جو قرمز مجلسی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی