پيراشکي گوشت؛باچند مدل +تصویر

خوشمزه بپز، خوشگل بپيچ!

صندلی خودرو

مواد لازم (خمير پيراشکي)

• 1 عدد تخم مرغ
• 1.5 قاشق غذاخوري روغن مايع
• ¼ پيمانه آب ولرم
• ¼ پيمانه شیر
• ¼ قاشق چايخوري نمک
• دو پيمانه آرد


روش تهيه (خمير پيراشکي)

1. در يه کاسه بزرگ، آرد و نمک را با يکديگر مخلوط کنيد. سپس روغن را به آنها اضافه کنيد.
2. آب و شير ولرم را اضافه کنيد و با هم‌زن برقي خوب هم بزنيد تا خمير چسبناکي حاصل شود. سپس با کمک قاشق چوبي خمير را هم بزنيد و در صورت نياز، آرد بيشتري به آن اضافه کنيد.
3. در صورت تمايل مي توانيد همه مواد را در غذاساز بريزيد و خمير را درست کنيد.
4. سپس خمير را کمي در دست ورز دهيد و پس از اينکه يکدست و نرم شد، آن را درون کيسه پلاستيکي قرار دهيد و به مدت 30 تا 60 دقيقه آن را درون يخچال بگذاريد. توجه داشته باشيد خمير کمي حالت چسبندگي خود را حفظ مي کند.
5. پس از اين استراحت، خمير را روي سطح صاف آردپاشي شده با دست ورز دهيد تا کاملا فرم چسبندگي خود را از دست بدهد. هنگامي که خمير کاملا لطيف شد آن را با وردنه باز کنيد تا ضخامت حدود 0.5 سانتي‌متر داشته باشد. سپس به مدل هاي دلخواه آن را برش دهيد و مواد مياني را داخل آنها بگذاريد.




مواد لازم (سس گوشت)

• يک قاشق غذاخوري روغن زيتون
• يک عدد پياز • يک قاشق چايخوري زردچوبه
• ¼ قاشق چايخوري دارچين • 1/8 قاشق چايخوري زنجبيل
• 300 گرم گوشت چرخ‌کرده • 2 قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي
• 1 قاشق غذاخوري زرشک • يک قاشق غذاخوري جعفري خرد شده
• دو قاشق غذاخوري آبليمو • نمک و فلفل قرمز


روش تهيه (سس گوشت)

1. در يک تابه بزرگ و نچسب، روغن را گرم کنيد. سپس پياز را درون آن بريزيد و چند دقيقه تفت دهيد تاسبک شود. در اين مرحله، ادويه ها را اضافه کنيد و 30 ثانيه تفت دهيد. سپس گوشت را بيفزاييد و تا زماني تفت دهيد که طلايي شوند. رب گوجه‌فرنگي را اضافه کنيد و 5 دقيقه تفت دهيد تا همه مواد کاملابه خورد هم بروند و رب روغن بيندازد.
2. زرشک، نمک، فلفل سياه و آبليمو را اضافه کنيد. پس از يک دقيقه تفت دادن، تابه را از روي حرارت برداريد. در اين مرحله، جعفري خرد شده را به مواد اضافه کنيد.
3. خمير پيراشکي را که از قبل آماده کرده‌ايد، به شکل مورد نظر برش دهيد. به طور مثال، آنها را به دايره هاي يک اندازه قالب بزنيد. از مايه گوشت در مرکز خمير قرار دهيد.
4. در يک پياله کوچک، يک عدد سفيده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوري آب را با يکديگر مخلوط کنيد. با قلم مو از اين مخلوط در حاشيه هاي خمير بماليد. يک طرف خمير را روي طرف ديگر برگردانيد و با دست فشار دهيد تا کاملا به هم بچسبند.
5. از قالب هاي آماده پيراشکي که در لوازم قنادي ها فروخته مي شود نيز مي توانيد استفاده کنيد.
6. يک قابلمه بزرگ را از آب پر کنيد. کمي نمک داخل آن بريزيد و بگذاريد بجوشد.
7. پيراشکي ها را دو يا سه تايي درون آب بريزيد. هنگامي که پيراشکي به سطح آب بيايد، يعني بايد آن را از آب بکشيد. آنها را درون آبکش بچينيد.
8. اين پيراشکي را مي توانيد چند دقيقه در فر بپزيد تا طلايي شوند. يا اينکه در روغن و کره تفت دهيد تا کاملا طلايي و سرخ شوند.
9. در اين مرحله مي توانيد آنها را فريز کنيد و در مواقعي که عجله داريد يک غذاي آماده در اختيار داشته باشيد.
10. مي توانيد مراحل آب پز کردن را انجام ندهيد و يک‌سره پيراشکي ها را درون سيني فر که از قبل چرب کرده‌ايد، بچينيد. روي آنها از مخلوط سفيده تخم مرغ و آب بماليد. در صورت تمايل کمي کنجد بپاشيد و 15 تا 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا کاملا برشته و طلايي شوند.
11. يا اينکه آنها را درون قابلمه اي پر از روغن سرخ کنيد و سپس روي دستمال حوله اي بچينيد تا روغن اضافه شان گرفته شود.


آموزش تصویری پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل قیفی













مدلی دیگر



مدل مثلثی

مدلی جالب

مدل کیفی

مدل ماهی

مدل شکم پیدا















مدل صدفی















منبع:tasvirezendegi


مطلب قبلیسالاد لانه
مطلب بعدیدوغا آشی (آش دوغ آذربایجان)
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه