طرز تهیه آش آبغوره

آش یکی از خوراکی های مورد علاقه ایرانیان در سفره های افطار ماه رمضان است. این بار برای سفره افطارتان آش آبغوره را امتحان کنید.

بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم برای آش آبغوره :

بلغور پخته گندم یک لیوان
برنج نصف لیوان
بال و گردن مرغ 200 گرم
لوبیا سفید نصف لیوان
نخود نصف لیوان
عدس یک‌ سوم لیوان
* سبزی آش 500 گرم
نعنا داغ و پیاز داغ از هر کدام پنج قاشق غذاخوری
آبغوره یک لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم


نکته:

* سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج


طرز تهیه آش آبغوره :

ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض کنید و سپس بپزید.
مرغ را هم پخته و از استخوان جدا کنید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید.
نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد.
در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزئین کنید.


منبع : چهاردیواری جام جم

صندلی خودرو
مطلب قبلیطرز تهیه فاجیتای مرغ
مطلب بعدیطرز تهیه ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه