درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
دستور چند غذای شکم پر
بازدید:
472
آشپزی
صادقی
مناسب مجالس و مهمانیهای شما
مرغ شکم پر مواد لازم برای 8-6 نفر :
مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )
سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون )
مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان
پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
زرشک 2 قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.
مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.
قارچ شکمپر به سبک یونانی
• تعداد: برای ۱۲ نفر
• زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
• زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
• روغن
• ۱۲ عدد قارچ تازه و بزرگ
• ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد گوجهفرنگی بزرگ خرد شده
• ¼ پیمانه زیتون خرد شده
• دو قاشق غذاخوری خرده های نان
• دو قاشق غذاخوری پنیر فتا
• دو حبه سیر رنده شده
• نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
• ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه:
۱٫ فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
۲٫تابه مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
۳٫ ساقه های قارچ را جدا کنید. سطح خارجی آنها را با روغن زیتون چرب کنید. سپس آنها را ۵ دقیقه در فر بپزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را سروته روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آب آنها گرفته شود.
۴٫در یک کاسه گوجهفرنگی، زیتون، خرده های نان، پنیر فتا، سیر، نمک، فلفل سیاه و آویشن را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۵٫ از مخلوط آماده شده داخل شکم قارچ ها بریزید. قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
بادمجان شکم پر
ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و نمك میزنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك میكنیم. وسط بادمجانها را یك چاك میدهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند.
مـواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان 6 عدد
گوشت چرخکرده 300 گرم
پنیر پیتزا روغن کانولا 4 قاشق غذاخوری
پیاز خردشده 1 لیوان رب گوجهفرنگی 2 ق.غ قارچ خردشده 1 لیوان نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه :
بادمجان ها را از وسط دو قسمت کنید و داخل شکم آنهارا با قاشق یاوسیله مناسب دیگری خالی کنید . دقت کنید به بدنه بادمجان آسیب نزنید. داخل بادمجان های خالی شده را نمک بزنید. پیاز را خرد کرده و با 4 قاشق روغن تفت نیم دقیقه ای بدهید و سپس گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید خوب مخلوط کرده و در آن رابگذارید با حرارت کم با بخار خودش بپزد .بعد از پختن گوشت با پیاز ..قارچ سرخ شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. با مایه گوشتی داخل شکم بادمجان را پر کنید بهتر است تا مایه گوشت هنوز داغ است بادمجان ها را از آن پر کنید سطح بادمجان ها رو با پنیر پیتزا بپوشونید و کمی با دست روی آن فشار دهید تا از روی بادمجان ها نریزد... کف سینی فر را چرب کنید و بادمجان ها را در آن بچینید در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت با حرارت 180درجه قرار دهیددر حین پختن چند بار به خوراک سر بزنید .
کدو شکم پر
مواد لازم :
کدو سبز 3 عدد . پیاز 1 عدد . هویج 2 عدد . ذرت پخته 1/2 لیوان . برنج 1/2 لیوان
نخود فرنگی 1/2 لیوان . پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان . تخمه آفتابگردان.نمک.فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
کدوها را بشویید و از وسط به دو قسمت برش بزنید سپس داخل کدو را با قاشق خالی کنید.
داخل کدوهای خالی شده را به روغن مایع یا زیتون آغشته کنید ، سینی فر را چرب کنید و کدوها را در سینی بچینید سپس داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-20 دقیقه بپزید.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، تکه هایی که کدو از خارج کرده بودید بهمراه پیاز خرد شده حدود 5 دقیقه تفت دهید.
هویج خرد شده ، نخود فرنگی پخته ، ذرت پخته و برنج پخته را به ماهیتابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند ، نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید سپس داخل کدوها را با مایه سبزیجات پر کنید.
پنیر پیتزا را روی سبزیجات بریزید و در انتها نیز روی پنیرها مقداری تخمه افتابگردان یا کنجد بپاشید ، کدوها را مجدد داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 – 30 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند.
نکته ها :
در صورت تمایل میتوانید بجای پنیر پیتزا از تخم مرغ زده شده روی مواد استفاده کنید ، میتوانید بجای پخت اولیه کدو در فر ان را در ماهیتابه نیم سرخ کنید و سپس استفاده نمایید.
گردآوری : تحریریه
مطلب قبلی
گراتن کدو و گوجه فرنگی
مطلب بعدی
آموزش تصویری چند غذا با سوسیس تخم مرغ قلبی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
گنوچی ترد با سوسیس و بروکلی(Crispy Gnocchi With Sausage and Broccoli)
سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup )
اوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)
سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)
پاستای خامهای با اسفناج
بیکد فتا با عسل
سوپ جو قرمز مجلسی
پاستا مرغ و قارچ
ته دیگ زعفرونی رستورانی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی