ران مرغ کبابی همراه با سالاد آناناس و خیار

نکاتی در رابطه با طبخ غذا به شرح زیر می باشد :
۱- ران مرغ را با استخوان و پوست رویش طبخ کنید .
۲- آناناس و خیار را به قطعات با اندازه ی دلخواه خرد کنید.
۳- از گشنیز تازه استفاده کنید.


صندلی خودرو

مواد لازم :

پوست لیموترش 2 قاشق غذاخوری 3 قاشق سوپ خوری آبلیمو 2 قاشق چای خوری پودر چیلی 8 عددران مرغ 1/2 عددآناناس 1 عددخیار 1/4 استکان گشنیز نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

اجاق را گرم کرده و طبقه ای با فاصله ی حدود 10 سانت از شعله را آماده کنید . پوست لیموترش ، پودر چیلی و دو قاشق چای خوری نمک را با هم مخلوط کنید و سپس مرغ را در یک سینی لبه دار به این ترکیب آغشته کنید و به سمت پوستش بخوابانید .مرغ را 5 دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را پشت رو کنید و حدود 8 دقیقه ی دیگر در فر بگذارید تا زمانی که پوست مرغ ترد و داخل آن مغز پخت شود .در همین حین آبلیمو ، آناناس ، خیار و گشنیز را با هم مخلوط کنید و از نمک و فلفل بعنوان چاشنی آن استفاده کنید . مرغ را با این سالاد سرو کنید .

منبع:ashpazbashy

بازسازی ظروف تفلون
مطلب قبلیساندویچ مرغ مخصوص پیک نیک
مطلب بعدیطرز تهیه کاپ کیک سوسیس
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه