کیش ژامبون پنیری

غذایی خوشمزه برای دوست داران غذاهای فست فودی

صندلی خودرو

مواد لازم:

خمیر نان...............................1چانه (ترجیحا بربری)
ژامبون گوشت........................1 و نیم لیوان (خرد شده)
پنیر چدار.............................1 و نیم لیوان (رشته شده)
تخم مرغ..............................4 عدد
شیر...................................1 لیوان (1درصد چربی)
ادویه.................................نصف قاشق چای خوری (فرانسوی یا مخلوط آویشن، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز)
فلفل.................................1/4 قاشق چایخوری
نمک.................................نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه:

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. خمیر نان را با وردنه باز کرده و ظرف نچسبی را چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار داده و اضافه آن را جدا کنید.داخل خمیر ابتدا مقدار کمی پنیر بریزید سپس ژامبون گوشت و سپس بقیه پنیر را بچینید. تخم مرغ ها را با شیر، ادویه ، نمک و فلفل هم بزنید. مخلوط را روی پنیر بریزید. کیش را روی سینی فر داخل فری که از قبل داغ کرده اید قرار دهید ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. سپس دمای فر را تا ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) بالا ببرید و ۵ تا ۶ دقیقه دیگر تا زمانی که روی کیش پف کند و طلایی شود و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. بگذارید ۱۰ دقیقه قبل از برش دادن و سرو کردن خنک شود. این کیش مکمل غذایی برای یک وعده صبحانه ناهار است یا می توان آن را کنار میوه های فصل برش خورده سرو کرد.
نکات: ۱. این کیش را با خمیر تارت یا سایر نانها میتوان طبخ کرد
۲. در صورت تمایل به جای ژامبون از گوشت پخته و ریش شده یا مرغ پخته و ریش شده استفاده کنید.
۳. این غذا به صورت اصلی فرانسوی بوده و داخل آن از گوشت دودی و ادویه مخصوص فرانسوی استفاده میشود.
نوش جان


گردآوری: تحریریه

بازسازی ظروف تفلون
مطلب قبلیسوپ عدس قرمز و سماق
مطلب بعدیته چین مرغ و ماست
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه