درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
کیش ژامبون پنیری
بازدید:
976
آشپزی
سمانه
غذایی خوشمزه برای دوست داران غذاهای فست فودی
مواد لازم:
خمیر نان...............................1چانه (ترجیحا بربری)
ژامبون گوشت........................1 و نیم لیوان (خرد شده)
پنیر چدار.............................1 و نیم لیوان (رشته شده)
تخم مرغ..............................4 عدد
شیر...................................1 لیوان (1درصد چربی)
ادویه.................................نصف قاشق چای خوری (فرانسوی یا مخلوط آویشن، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز)
فلفل.................................1/4 قاشق چایخوری
نمک.................................نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. خمیر نان را با وردنه باز کرده و ظرف نچسبی را چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار داده و اضافه آن را جدا کنید.داخل خمیر ابتدا مقدار کمی پنیر بریزید سپس ژامبون گوشت و سپس بقیه پنیر را بچینید. تخم مرغ ها را با شیر، ادویه ، نمک و فلفل هم بزنید. مخلوط را روی پنیر بریزید. کیش را روی سینی فر داخل فری که از قبل داغ کرده اید قرار دهید ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. سپس دمای فر را تا ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) بالا ببرید و ۵ تا ۶ دقیقه دیگر تا زمانی که روی کیش پف کند و طلایی شود و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. بگذارید ۱۰ دقیقه قبل از برش دادن و سرو کردن خنک شود. این کیش مکمل غذایی برای یک وعده صبحانه ناهار است یا می توان آن را کنار میوه های فصل برش خورده سرو کرد.
نکات: ۱. این کیش را با خمیر تارت یا سایر نانها میتوان طبخ کرد
۲. در صورت تمایل به جای ژامبون از گوشت پخته و ریش شده یا مرغ پخته و ریش شده استفاده کنید.
۳. این غذا به صورت اصلی فرانسوی بوده و داخل آن از گوشت دودی و ادویه مخصوص فرانسوی استفاده میشود.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
سوپ عدس قرمز و سماق
مطلب بعدی
ته چین مرغ و ماست
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
گنوچی ترد با سوسیس و بروکلی(Crispy Gnocchi With Sausage and Broccoli)
سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup )
اوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)
سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)
پاستای خامهای با اسفناج
بیکد فتا با عسل
سوپ جو قرمز مجلسی
پاستا مرغ و قارچ
ته دیگ زعفرونی رستورانی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی