سجک

غذایی لبنانی مناسب برای شبهای عید و مهمانی های خودمانی

صندلی خودرو

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده.............................300 گرم
سیر.............................................1 بوته
پودر زنجبیل...................................1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه......................................1 قاشق چای خوری
دارچین..........................................1 قاشق چای خوری
فلفل پاپریکا....................................1 قاشق چای خوری
نمک.............................................. به اندازه دلخواه
نان پیتا..........................................1 عدد


طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده را برای 10 دقیقه در هوای آزاد آشپزخانه بگذارید. گوشت باید دو بار چرخ شده باشد. سیر را رنده کنید و با بقیه ادویه ها و نمک داخل گوشت بریزید. گوشت را خوب ورز بدهید تا مواد به خوردش برود. گوشت را به شکل یک گلوله بزرگ در بیاورید و برای یک ساعت درون یخچال بگذارید. حالا نان پیتا را از خط وسط آن جدا کنید.

گوشت چرخ کرده را روی نان پهن کنید. حواستان باشد که فقط یک لایه نازک روی نان ایجاد کند تا خوب بپزد و گوشت خام نماند. حالا نان پیتا را مثل تصویر لوله کنید.

با چاقوی اره ای مخصوص برش، سجک را مثل تصویر برش بزنید. سجک ها را برای 15 دقیقه در فر با درجه 180 سانتی گراد بگذارید تا بپزد. البته لبنانی ها سجک را در روغن و روی حرارت کم سرخ می کنند. اردنی ها هم سجک را برش نمی دهند و بعد از اینکه لوله ای کردند، درون فر می گذارند و بعد از اینکه کمی سرد شد با چاقو می برند.
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیرولت املت
مطلب بعدیپیتزا باگت
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه