درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
کوفته تبریزی (با مرغ)
بازدید:
792
آشپزی
سمانه
غذایی مورد علاقه همگان
مواد لازم برای 4 کوفته:
فیله مرغ چرخ کرده..................300 گرم (حتما دو بار چرخ کنید)
پیاز رنده شده........................1 عدد بزرگ
لپه...................................... نصف پیمانه پلوپزی یا ۱ استکان کوچک
برنج ایرنی.............................1پیمانه کوچک یا نصف لیوان
تخم مرغ...............................1عدد
سبزی کوفته ..........................400 گرم (شامل شوید ترخون مزه نعناع)(سبزی ها باید خشک شده باشند نه تازه)
زردچوبه ...............................1و نیم قاشق چایخوری
نمک و فلفل زعفران .................به میزان لازم
مواد لازم مواد میانی کوفته:
به دلخواه میتونه باشه مثلا: گردو یا زرشک یا آلو بخارا یا پیاز داغ یا تخم مرغ آبپز و یا گوجه بذارید
مواد لازم سس کوفته :
گوجه ..................................۴ عدد
زرشک................................1 قاشق غذا خوری
روغن..................................1قاشق غذا خوری
آب ....................................۴ لیوان
رب گوجه..............................1 قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ..............................1 عدد
طرز تهیه:
لپه را دو ساعت قبل پختن خیس کنید بعد آبش خالی کنید و با کمی نمک و آب بذارید بپزه برنج هم همینطور خیس کنید و بعد بذارید بپزه لپه باید خوب بپزه اما برنج نه کمی باید مغزش سفت باشه البته نه زیاد به اندازه که برنج میجوشونید برای آبکشی. بعد مرغ چرخ کرده با 1 پیاز رنده شده که آبش گرفتید با لپه خوب بکوبید با گوشت کوب اونهایی که غذا ساز دارن میتونن بریزن تو غذا ساز خوب بکوبید. حدود ۲۰ دقیقه بکوبید بعد برنج و سبزی کوفته و تخم مرغ و نمک و فلفل و زعفران و زردچوبه بریزید داخلش و با دستتون حدود 20 دقیقه خوب ورز بدهید. بعد ۱ کاسه آب ولرم بذارید جلو دستتون کمی از مواد کوفته بردارید و خوب تو دستتون ورز بدهید و گرد کنید برای اینکه کوفته تو قابلمه ترک برنداره و یا له نشود دستتون همش خیس کنید تا هوای بین کوفته ها خارج بشه بعد زرشک و گردو و آلو بذارید رو کوفته و مقدار دیگه مواد کوفته بذارید رو کوفته و دستتون خیس کنید و خوب کوفته گرد کنید و بذارید یک ساعت تو یخچال بمونه.
پیاز با ۱ قاشق روغن سرخ کنید تا طلایی بشه بعد از طلایی شدن آب بریزید تو قابلمه بعد گوجه زرشک و آلو نمک فلفل و رب گوجه فرنگی و کمی زعفران ساییده شده هم اضافه کنید و بذارید تا جوش بیاد بعد از جوش اومدن خیلی آرام کوفته هارو بذارید تو قابلمه و زیر قابلمه کم کنید به حالت دم کنی برنج در ظرف رو باز بذارید نه بسته و بذارید یک ساعت بپزه بعد از گذشت نیم ساعت با احتیاط کوفته را برگردانید و هر چند وقت یکبار از سس کوفته روی آن بریزید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
کدو شکم پر
مطلب بعدی
کیک کالباس
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی