درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
رولت کوفته تبریزی
بازدید:
659
آشپزی
سمانه
کوفته ای خوشمزه با ظاهری متفاوتی
مواد لازم:
لپه پخته شده ........................... 2 پیمانه
برنج پخته شده .......................... 1 پیمانه
پیاز بزرگ ................................ 1 عدد
گوشت چرخ کرده ....................... 2 پیمانه
سبزی کوفته ............................. نصف تا یک پیمانه ریز خرد شده
زرد چوبه، نمک، فلفل .................. به مقدار لازم
ادویه کاری ............................... 1 تا 2 قاشق چایخوری
ادویه پلویی یا دارچین.................. به دلخواه
زعفران دم کرده ........................ به دلخواه
تخم مرغ................................... 1 تا 2 عدد
مواد میانی:
پیاز داغ و زرشک ............................. به مقدار لازم
گردوی نگینی .................................. به مقدار لازم
خلال بادام و پسته ............................ به مقدار لازم
موادلازم برای آب کوفته:
رب گوجه فرنگی ........................... 2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن ........................................ به مقدار لازم
آب ........................................... حدود 3 تا 4 پیمانه
زعفران، نمک و زردچوبه ................. به مقدارلازم
پیاز داغ و سبزی کوفته ................... درصورت تمایل
طرز تهیه:
کاسه بزرگی را انتخاب کنید. لپه ها را که پخته اند داخل غذا ساز کاملا له کرده و داخل کاسه بریزد. بعد به ترتیب برنج ها و پیاز را هم داخل غذاساز له کنید و به لپه ها بیفزایید. حدود نیمی از گوشت را داخل غذا ساز ریخته و بعد از له و چسبناک شدن با بقیه گوشت به مواد اضافه کنید. سبزی های خرد شده را هم به مواد بیفزایید. نمک،فلفل،پودرکاری، ادویه پلویی و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید. کمی این مواد را با هم ورز دهید تا یکدست شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزایید و بعد از افزدن هر تخم مرغ خوب ورز دهید.اگر بعد از افزودن اولین تخم مرغ مواد چسبناک نشد، دومی را نیز اضافه کنید. مواد باید در عین چسبناک بودن،شل نباشد.به ندرت نیاز به افزودن تخم مرغ سوم خواهد بود. دقت کنید تخم مرغ زیاد مایه کوفته را شل کرده و شکل دادن آن را دشوار میکند.مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا چسبنده شوند.مواد باید در حین ورز خوردن، منسجم شده و گلوله شود(به طوری که اگر آن را گلوله کنید خودش را نگه دارد و وا نرود).ورز دادن را تا زمانیکه این حالت به وجود بیاید ادامه دهید.به دلیل استفاده از غذاساز،ورز بیش از حد لازم نخواهد بود.مواد را ترجیحا نیم تا یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا بیشتر خودش را بگیرد.
مایه کوفته را سه قسمت کنید هر قسمت را روی کیسه فریزر به ضخامت حدود یک سانتیمتر به شکل مربع کوچکی به ابعاد تقریبی 15 سانتیمتر باز کنید وسط آن ازموادمیانی (پیازداغ، زرشک وآجیلهای دلخواه مخصوصا گردو قراردهید.)
لبه پایینی گوشت راباکمک کیسه ی فریزر به روی موادمیانی تاکنیدوکمی محکم کنیدلبه ی فوقانی گوشت را هم تاکنید ورولت را بادست محکم کنید(میتوانید به جاهایی که تامیزنید کمی سفیده ی تخم مرغ زده شده بمالید تا محکم تر شود) همه ی رولتها را آماده کنید و ترجیحا نیم ساعت دیگر دریخچال بگذارید.
داخل تابه کمی روغن بریزید وداغ کنید رولتها را داخل روغن قراردهید و ابتدا یک سمت آنرا سرخ کنید بعد به کمک کفگیر آنرایرگردانده وسمت دیگر آنرا سرخ کنید. رب گوجه فرنگی را داخل ظرف دیگری باروغن تفت دهید آب را روی آن اضافه کنید و ادویه ی دلخواه ومحلول زعفران را به آن اضافه کنید، سس آماده را روی کوفته ها بریزید (مقدار سس باید کمی بالاتر از نیمه ی رولتها رابگیرد .) و اجازه دهید سس روی شعله ی ملایم به جوش آید حرارت زیر کوفته را خیلی ملایم کنید بهتر است در تابه رابگذارید ولی اگرازدرتابه استفاده میکنید باید آنرا کج بگذارید هر سمت رولت را حدود 20 تا 30 دقیقه داخل سس بجوشانید درصورت نیاز و کاهش آب به آن آب جوش اضافه کنیداگر قصد ندارید آب کوفته را برای ترید استفاده کنید سس را به خورد رولتها بدهید، رولتهای آماده را کمی پس از خنک شدن برش زده وسرو کنید.
نکته: این مقدار مواد برای حدود 25 برش رولت می باشد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
کیک پنیر و ژامبون
مطلب بعدی
ترشی لیمو بدون سرکه
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی