درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
پیراشکی بقچه ای
بازدید:
1797
آشپزی
سمانه
پیراشکی با ظاهری زیبا و جدید
مواد لازم خمیر:
شیر................................................. 3 لیوان
روغن مایع......................................... ا لیوان
تخم مرغ........................................... 3 عدد
شکر................................................ 2/5 قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه................................... 2/5 قاشق غذاخوری
آرد................................................. به میزان لازم
مواد میانی:
سینه مرغ........................................ 1 عدد
لوبیاسبز......................................... 1/4 پیمانه
قارچ.............................................. 1/4 پیمانه
فلفل دلمه....................................... به مقدار لازم
پیاز............................................... 1 عدد بزرگ
سس مایونر...................................... به مقدار لازم
نمک وفلفل..................................... به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا 3 لیوان شیر را روی حرارت گذاشته تاکمی ولرم شود. 2/5 قاشق شکر اضافه کرده هم می زنیم تا شکر باز شود از روی حرارت بر داشته 2/5 قاشق پودر خمیر مایه افزوده کنار گذاشته تاسرد شود. 3 عدد تخم مرغ رایکی یکی افزوده و با دست هم می زنیم سپس یک لیوان روغن مایع اضافه کرده آخر آرد را افزوده تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر باید کمی سفت باشد.خمیر را10 تا 20 دقیقه استراحت می دهیم بعد به صورت مربع باز کرده و مواد را داخلش گذاشته اطراف چهار گوشه خمیر را گرفته و اطرافش را به هم به وسیله سفیده تخم مرغ که کمی با چنگال زدیم به هم می چسبانیم.
باز کمی به پیراشکی های آماده شده استراحت داده و بعد در روغن سرخ می کنیم. پیراشکی را بر عکس داخل روغن داغ می گذاریم تا باز نشود وقتی روی پیراشکی سرخ شد بر می گردونیم. بعد روی دستمال آشپز خانه گذاشته تا روغن اضافیش گرفته شود.
برای مواد میانی پیاز را سرخ می کنیم مرغ پخته را ریش ریش کرده اضافه می کنیم قارچ سرخ شده، لوبیا سبز آب پز شده ، فلفل دلمه و نمک و فلفل را اضافه کرده کمی تفت می دهیم. آخر سس مایونز را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم.
نکته: 1. می توان این پیراشکی ها را رومال بزنیم و در فر درست می کنیم.
2. اگر خواستیم وقتی سرد شد به مواد پنیر پیتزا اضافه مکنیم.
3. مواد میانی به صورت دلخواه است و از هر چی دوست داشته باشید می توانین استفاده کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
اسکندر کباب
مطلب بعدی
کروکت سیب زمینی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup )
اوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)
سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)
پاستای خامهای با اسفناج
بیکد فتا با عسل
سوپ جو قرمز مجلسی
پاستا مرغ و قارچ
ته دیگ زعفرونی رستورانی
رولت گوشت مجلسی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی