پیچاق قیمه

غذایی خوشمزه و راحت

صندلی خودرو

مواد لازم:

گوشت قيمه‌اي ....................... 500 گرم
خلال بادام............................. 150 گرم
پياز بزرگ ............................. دو عدد
نمك، فلفل، دارچين و زردچوبه.... به مقدار لازم
زعفران ساييده شده................. نصف ق‌اشق چای خوری سرپر
آبغوره................................... دو قاشق سوپ خوری
رب گوجه‌فرنگي........................ يك قاشق سوپ خوری
تخم‌مرغ.................................. دو عدد
روغن..................................... به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به صورت قيمه‌اي خرد كنيد، بشوييدودر سبدی بگذارید تا آب اضافي آن خارج شود.يكي از پيازها را پوست كنده و به صورت خلالي خرد كنيد. در يك قابلمه، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. پياز خرد شده را اضافه كنيد و آن‌قدر حرارت دهيد تا طلايي شود. دارچين و زردچوبه را به آن بيفزاييد و كمي تفت دهيد. گوشت‌ها را هم به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد تا با پياز كمي تفت داده شود. زعفران را در مقداري آب جوش حل كنيد و همراه يك ليوان آب جوش در قابلمه بريزيد. شعله اجاق‌گاز را کم كرده و تا زمان پخت كامل تكه‌هاي گوشت، صبر كنيد. حالا پياز دوم را هم خلالي خرد كنيد. در يك تابه مقداري روغن بريزيد و پیازها را در آن تفت دهید. خلال‌هاي بادام را هم همراه با رب گوجه‌فرنگي در آن تفت دهيد. بعد از اينكه گوشت كاملا پخت، مخلوط خلال بادام، پياز داغ و رب را به گوشت اضافه كرده و با نمک و آبغوره مزه‌دار كنيدو بگذاريد خورش روی حرارت ملایم جا بيفتد. از اين مرحله به بعد 2 روش وجود دارد:
- روش اول اين است كه تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه روي خورش بشكنيد و كمي هم بزنيد، در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا تخم‌مرغ‌ها داخل خورش بپزند، سپس خورش را در ظرف مورد نظر بريزيد و سروكنيد.
- در روش دوم مي‌توانيد تخم‌مرغ‌ها را در تابه ديگري به صورت نيمرو درست كنيد و پس از كشيدن خورش در ظرف مورد نظر، تخم‌مرغ‌ها را به صورت درسته روي آن قرار دهيد. اين روش ظاهر رسمي‌تري دارد.
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیکرپ
مطلب بعدیپنکیک سیب زمینی مغزدار
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه