استراگانف با کوفته ریزه

غذایی خوشمزه و عالی

صندلی خودرو

مواد لازم:

کوفته ریزه........................... 16 عدد
پاستا.................................. 340 گرم
قارچ دکمه ای........................ 225 گرم
آبگوشت گوشت گاو................. 2 فنجان
شیر.....................................1 فنجان
کره...................................... 3 قاشق غذاخوری
آرد.......................................3 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل............................. به میزان لازم


طرز تهیه:

قارچ ها را خرد می کنیم و با 3 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم . هنگامی که قارچ ها کاملا پخت و تمام مایع آن تبخیر شد. 3 قاشق غذا خوری آرد را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی قهو ه ای شود ( در حدود 3-2 دقیقه)
شیر و آب گوشت را با هم مخلوط می کنیم و به قارچ و آردی که تفت داده ایم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد ها گلوله نشوند . اجازه می دهیم مایع روی حرارت ملایم بجوش بیاد و غلیظ شود .( حدود 5-10 دقیقه)
در این فاصله در یک قابلمه بزرگ آب می ریزیم تا بجوشد و ماکارونی ها را داخل آن ریخته و طبق دستور پخت نوشته شده روی بسته عمل می کنیم و یا اگر به روشی که در سایت آموزش داده شده خودتان پاستا تهیه کرده اید در حدود 5 تا 10 دقیقه باید در آب بجوش بجوشد. سپس ماکارونی را آبکش می کنیم. البیته با توجه به ذئقه ما ایرانی ها می توانید ماکارونی را دم هم بکنید .
برای سرو ماکارونی ها را داخل 4 بشقاب ریخته و روی هر کدام 4 عدد کوفته ریزه که آموزش آن را قبلا داده شده می گذاریم و حدود ¾ فنجان سس قارچ روی آنها می ریزیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم.
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیسالاد مرغ و کرفس
مطلب بعدیترشه شامی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه