درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
سوفله مرغ و لوبیا
بازدید:
262
آشپزی
سمانه
غذایی شیک و خوشمزه
مواد لازم برای 16 نفر:
نان (تورتیلا،لواش یا تافتون).................. به میزان لازم
فلفل سیاه......................................... 1/8 قاشق چای خوری
نمک................................................ 1/8 قاشق چای خوری
آبلیمو.............................................. 4.5 قاشق چای خوری
مرغ (مرغ کنتاکی خرد شده)................... 2 و 1/4 لیوان
زیره................................................ 1/4 قاشق چای خوری
پونه (خشک شده)................................1 قاشق چای خوری
سیر (رنده شده)..................................1 قاشق چای خوری
کنسرو لوبیا (بدون آب)..........................1 عدد
روغن................................................ به میزان لازم
فلفل دلمه ای (متوسط - خرد شده)............1 عدد
فلفل قرمز (فلفل شیرین متوسط - خرد شده) 2 عدد
پنیر پیتزا (رنده شده)........................... به میزان لازم
پیازچه (خرد شده)................................ 1/4 لیوان
گشنیز (خرد شده)................................ 1/2 لیوان
سس سفید......................................... به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با مواد دلخواه پخته و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.داخل تابه مقداری رووغن گرم کرده و فلفل دلمه ای را ریز کنید و در روغن تفت دهید.فلفل قرمز را نیز اضافه کرده آن را کمی تفت دهید.سیر رنده شده،لوبیا پخته شده و همه مواد به جز پیازچه و گشنیز را به فلفل ها اضافه کرده و به خوبی تفت دهید و در انتها مرغ ریش شده را به آن اضافه کنید.نان را به شکل دلخواه برش داده و هر قطعه را داخل روغن سرخ کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و آن را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.ته و کناره های ظرف مقداری نان سرخ شده چیده و روی آن را از مواد پر کنید.روی مواد را با سس سفیدو یا پنیر پیتزا(یا فقط پنیر پیتزا)پوشانده و گشنیز و پیازچه ساطوری شده بریزید .(میتوانید لایه لایه این کار را انجام دهید یا فقط در یک لایه)سپس به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید .
نکات:
1)میتوانید لوبیا پخته را حذف کرده و به جای آن از ذرت پخته شده استفاده کنید.
2)در صورت تمایل مرغ را سرخ کرده یا کبابی کنید.
3)مواد غذا را میتوانید با هر نوع ماده دلخواه(مثل زیتون،ژامبون،گوشت و ...)جا به جا کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
مینی پیتزا با نان تست
مطلب بعدی
خوراک اسفناج پنیری
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی