خورشت لبو

خورشتی روسی خوشمزه

صندلی خودرو

مواد لازم برای 5 نفر:

نمک و فلفل ............................ به مقدار لازم
زعفران (آبکرده و غلیظ) .............. ۳ قاشق غذا خوری
کره ....................................... ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ...................................... ۲-۱ قاشق غذا خوری
سرکه ..................................... ۱ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ............................. ۲ عدد
جعفری (ساطوری شده) ................ ۳ قاشق غذا خوری
هویج ...................................... ۲ عدد
پیاز ........................................ ۲ عدد
سیر ........................................ ۲ حبه
رب گوجه ‌فرنگی ......................... ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی .............................. ۲ عدد
لبو (متوسط) .............................. ۳ عدد
گوشت (خورشتی) ....................... ۳۰۰ گرم


طرز تهیه:

۱- ابتدا پیازها را رنده كرده و نیمی از آن را داخل قابلمه نیم سرخ كنید.گوشت را شسته و به صورت خورشتی خرد كنید و به پیاز اضافه كرده و خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.فلفل ،1قاشق زعفران و مقداری زردچوبه به گوشت اضافه كرده و اجازه دهید با 3تا4لیوان آب بپزد.
۲- لبو را پوست بکنید و درشت رنده کنید ، و به همراه سرکه و مقداری روغن داخل تابه ریخته و چند دقیقه تقت دهید سپس شکر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید ، پس از اینکه لبو نرم شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید.
۳- کره ، بقیه پیاز و مقداری روغن را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج را پوست كنده و درشت رنده بزنید و به مواد اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا هویج نیز نرم شود.
۴- پس از 1تا2 ساعت که گوشت پخت سیب زمینی را پوست كنده و نگینی خرد كنید و به گوشت اضافه کنید ، 15 دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها نرم شوند سپس موادی را که از قبل تفت داده اید را به گوشت اضافه کنید.
۵- گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش بیندازید تا پوستشان نرم شود.سپس به صورت نگینی خرد كرده و پس از 15 دقیقه به همراه جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، بقیه زعفران،نمک و فلفل به خورش اضافه كنید، 15 دقیقه دیگر با حرارت ملایم اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد.
سایر نکات
1)این خورش جزو غذاهای سنتی روسیه است.
2)این خورش را همراه با نان و خامه ترش یا ماست پر چرب سرو کنید.
3)برای پوست کندن گوجه فرنگی آن را 30 ثانیه داخل آب داغ بیندازید سپس داخل ظرف آب سرد بیندازید و براحتی پوست گوجه فرنگی را با چاقو جدا کنید.
4)در صورت تمایل از سركه یا شكر بیشتری استفاده كنید.
5)این غذا در دستور اصلی زعفران ندارد.
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیلواشک انار و به
مطلب بعدیشامی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه