درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
سالاد سزار
بازدید:
201
آشپزی
سمانه
سالادی خوشمزه و راحت
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ ( بدون پوست و استخوان )................... ۳۵۰ گرم
نمک ........................................................... به میزان لازم
فلفل سیاه ( پودر شده )................................... به میزان لازم
پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای )............................. به میزان لازم
پاستا........................................................... ۲۰۰ گرم
کاهو ( ریز و خرده شده )................................... ۴ برگ
گوجه گیلاسی ( دو نیم شده )..............................۴۵۰ گرم
نان برششته ( کروتان )..................................... ۴ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای سس :
ماست یونانی ( کم چرب )................................... ۴ قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی ............................................... ۴ قاشق سوپ خوری
پنیر پارمزان ( رنده شده )................................. ۲ قاشق سوپ خوری
سس خردل دیژون........................................... ۲ قاشق چای خوری
نمک............................................................. به میزان لازم
فلفل سیاه ( پودر شده )..................................... به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا ظرف پر از آبی را روی حرارت به جوش آورید و پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن بپزید . سپس آن را آب کشیده و کنار بگذارید . سینه مرغ را برش دهید . آنها را در تابه از قبل گرم شده قرار دهید . نمک ، فلفل سیاه پودر شده یا پاپریکا را اضافه کنید . هر دو طرف تکه های مرغ را کباب کنید . پس از خنک شدن آن ها را به تکه های کوچک برش دهید . برای تهیه سس ، تمامی مواد در ظرف مناسبی باهم به خوبی مخلوط کنید تا به صورت خامه ای درآیند . مرغ و پاستا را در ظرف مناسبی قرار دهید . کاهوی خورد شده و گوجه گیلاسی از وسط دونیم شده را اضافه کنید . سس را اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید . نان برشته را روی مواد ریخته و بلافاصله سرو نمایید .
پیشنهاد : در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر مارمزان رنده شده روی سالاد بپاشید . برای تهیه نان کروتان میتوانید تست یا باگت بیات شده را به شکل مکعب های کوچک برش دهید و در تابه از قبل گرم شده یا در فر رشته کنید . میتوانید این تکه های ترد و برشته را در کنار انواع سوپ ، سالاد و … سرو کنید .
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
شامی
مطلب بعدی
اوکادو شکم پر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی