خورشت هویج ترکی

خورشتی خوشمزه از دیار آذربایجان

صندلی خودرو

مواد لازم:

هویج (خلالی شده)................................1 کیلو
گوشت ماهیچه..................................... 0.5 کیلو
پیاز...................................................1 عدد
گوجه فرنگی........................................4 عدد
لیمو عمانی..........................................3 عدد
آب گوشت ......................................... 1.5 لیوان
زردچوبه و زعفران................................ به مقدار لازم
نمک و فلفل........................................ به مقدار لازم
روغن مایع........................................... به مقدار لازم


طرز تهیه:

هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیسوفله پنیر
مطلب بعدیچلو دیزی خالد آبادی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه