فلافل بندری

غذای جنوبی خوشمزه و پرطرفدار

صندلی خودرو

مواد لازم:

نخود................................. 250 گرم
پیاز.................................. 1 عدد
سیر..................................3 حبه
رب گوجه............................ 1 قاشق مرباخوری
سیب زمینی آبپز................... 1 عدد
ادویه کاری.......................... 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل......................... به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد) سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم. لازم به ذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقدار کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.
سایر نکات:
1- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد.
2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود.
3- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد.
4- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد.
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیچلو دیزی خالد آبادی
مطلب بعدیهویج پلو شیرازی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه