درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
کباب ترک با سس مخصوص
بازدید:
137
آشپزی
سمانه
کبابی خوشمزه با سسی متفاوت
مواد لازم برای 5 نفر:
گوشت (چرخ کرده و قلوه گاه گوسفندی) ......... ۵۰۰ گرم
پیاز...................................................... ۲ عدد
زردچوبه ............................................... ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین................................................ ۱/۲ قاشق چای خوری
میخک.................................................. ۱ عدد
جعفری (ساطوری شده) ............................ ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل ........................................ به مقدار لازم
کره .................................................. به مقدار لازم
مواد سس:
روغن زیتون ....................................... ۴ قاشق سوپ خوری
پیاز (نگینی شده) ................................. ۱/۳ پیمانه
گوجه فرنگی (نگینی شده)...................... 1.5 پیمانه
فلفل دلمه ای (نگینی شده) ................... ۱/۲ پیمانه
آب ................................................. ۱/۲ پیمانه
شکر............................................... ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل .................................... به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا گوشت را دو بار چرخکرده و به همراه نمک و فلفل به خوبی ورز میدهیم پیاز را رنده زده و آب آن را خالی میكنیم و به همراه زردچوبه ،دارچین، میخک پودر شده و جعفری به گوشت افزوده و خوب مخلوط میکنیم.
۲- مواد گوشتی را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم.بعد از گذشت زمان آنها را خارج كرده و دوباره ورز میدهیم .
۳- مقداری كره درون تابه داغ میكنیم و كباب ها را به شكل كتلت یا شكل دلخواه درون آن سرخ میكنیم.
🔴طرز تهیه سس🔴
۵- روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار داده، سپس پیازنگینی شده ، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را درون آن میریزیم و به مدت پنج دقیقه به خوبی تفت میدهیم.
۶- نمک، فلفل و شکر را نیز به بقیه مواد سس اضافه کرده و در آخر آب را نیز افزوده و اجازه میدهیم تا مواد جوشیده و جا بیفتد.
🔴سایر نکات🔴 🚦
1)اگر دوست دارید شكر را از مواد سس حذف كرده و به جای آن از آبلیمو استفاده كنید.
2)این غذا را هم با نان میتوانید سرو كنید هم با پلو ولی سرو آن با پلو نیازمند یی مخصوص نیست.
3)بهتر است مواد گوشتی را از شب قبل درون یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت كنند و وا نروند.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
کتلت لپه
مطلب بعدی
سوفله اسفناج
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی