کوفته ایزگارا

نوعی کوفته ترکی خوشمزه

صندلی خودرو

مواد لازم برای 10 نفر:

سیر رنده شده............................ ۳ حبه
پیاز رنده شده............................. ۲ عدد
فلفل دلمه ای قرمز رنده شده.......... ۱ عدد
فلفل سبز خرد شده...................... ۱-۲ عدد
گوشت چرخ کرده.......................... ۱ کیلوگرم
پودر فلفل قرمز........................... ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره سبز.................................... ۱/۴ قاشق چای خوری
سماق......................................... ۱/۴ قاشق چای خوری
زنجبیل........................................ ۱ قاشق چای خوری
نمک............................................ ۱ قاشق چای خوری
گشنیز خرد شده............................. ۱ پیمانه


طرز تهیه:

۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.
۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.
۳- از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم.
۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می‌پزیم.
سایر نکات:
می‌توانید این کوفته را در ماهی‌تابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.
می‌توان کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.
در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید.
خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیآش فلفل
مطلب بعدیآش عدس
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه