سالمون با سبزیجات و سس پستو از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
سالمون غذاهای دریایی انواع ماهی - خوب امگا ۳ و ویتامین دی است و قلب و استخوان هایتان را سالم و قوی نگه می دارد. پختن سالمون در ماهی تابه روشی آسان برای داشتن روغن ماهی بیشتر در رژیم غذایی تان است. همچنین سرو آن با سبزیجات سبز و سس پستو آن را به شامی بی نظیر برای آخر هفته تبدیل می کند.
۱- لوبیا سبز، سیب زمینی و کلم بروکلی را تمیز بشویید. سر و ته لوبیا ها و پوست سیب زمینی ها را جدا کنید. ساقه های کلم بروکلی را از هم جدا کنید.۲- از ۴ عدد فیله ماهی سالمون هر یک به وزن حدود ۱۲۰ گرم استفاده کنید.۳- سس پستو
سه چهارم قابلمه ای را از آب پر کنید. نوک انگشت نمک در آن بریزید و آن را بجوشانید.وقتی آب به جوش آمد، سیب زمینی ها را درآن بریزید. 15 دقیقه بعد لوبیا ها را و در 5 دقیقه ی پایانی کلم بروکلی را اضافه کنید. در این میان، ماهیتابه ای نچسب را روی حرارت بالا گرم کنید.تمامی سطح فیله ها را به روغن زیتون آغشته کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. آن ها را از سمت پوست در ماهیتابه قرار دهید. حرارت را کم کرده و آن ها را برای 4 دقیقه تا از زیر طلایی شوند، بپزید.فیله ها را با کمک کفگیر برگردانید و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر تا مغز پخت شوند، بپزید.ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و برای 30 ثانیه کنار بگذارید. لیمو را روی ماهی ها بچکانید و ماهیتابه را خوب تکان دهید.سبزیجات پخته را آبکشی کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید. سس پستو را به آن اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.فیله های ماهی و سبزیجات را در ظرف های مورد نظر قرار دهید و از سسی که در ماهیتابه به دست آمده روی آن ها بریزید و با برش های لیمو سرو کنید.
زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه
زمان پختن ۳۰ دقیقه
ملیت غذای فرنگی
مناسب برای ۴ نفر
سیب زمینی: ۶۰۰ گرملوبیا سبز: ۲۰۰ گرمکلم بروکلی: ۲۰۰ گرمماهی سالمون: ۴۸۰ گرمروغن زیتون: به میزان لازملیمو: ۱ عددنمک: به میزان لازم فلفل سیاه: به میزان لازم
منبع: آشپزباشی
برچسب ها : سالمون با سبزیجات و سس پستو -سالمون با سبزیجات و سس پستو