سوپ قارچ کلاسیک

سوپی خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم:

قارچ ....................... ۶۰۰ گرم

روغن زیتون ............... به میزان لازم

پیاز........................... یک عدد

کرفس ........................ 2 شاخه

سیر............................ 3 حبه

جعفری ........................ یک مشت

آویشن ......................... یک مشت

آب مرغ ....................... یک و نیم لیتر

نمک .......................... به میزان لازم

فلفل .......................... به میزان لازم

خامه ......................... 75 میلی‌لیتر

نان ........................... 6 برش




طرز تهیه:



1 .قابلمه‌ای را با حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید.

پیاز، کرفس، سیر، ساقه‌های جعفری خرد شده، برگ‌های آویشن و قارچ را در آن بریزید، درب آن را بگذارید و تا نرم شوند، بخارپز کنید.

4 قاشق غذاخوری قارچ را از قابلمه بردارید و کنار بگذارید.

آب مرغ (یا آب سبزیجات) را به مواد اضافه کنید و بجوشانید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۱۵ دقیقه، قل بزند.  بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را با گوشت کوب برقی بزنید تا به صورت پوره یکدست درآید.

خامه را به آن اضافه کنید و دوباره به نقطه جوش برسانید و زیر آن را خاموش کنید.

۳.برش‌های نان را تست کنید. و برروی آنها از قارچی که کنار گذاشته بودید، قرار دهید و اندکی روغن زیتون بریزید.

از سوپ در کاسه بریزید و روی آن‌ها را با برگ‌های جعفری خرد شده و باقیمانده قارچ تزیین کنید و با برش‌های نان سرو کنید.

 نوش جان





مطلب قبلیکباب فیله
مطلب بعدیفیله مرغ پفکی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه