خورشتی خوشمزه و مقوی
کنجد آسیاب کرده و بو داده ..................... ۵۰۰ گرم رب انار.......................................... ۵۰۰ گرم نمک ............................................. به میزان لازم شکر در صورت دلخواه ........................ ۱ قاشق سوپخوری پیاز متوسط ..................................... ۲ عدد روغن ........................................... به میزان لازم گوشت گوسفند ................................... ۵۰۰ گرم زردچوبه ......................................... ۱ قاشق غذا خوری آب ............................................... ۳-۴ پیمانه
ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزائید. بعد از تفت دادن، آب در آن بریزید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد. این خورش مانند خورش فسنجان، باید به روغن بیفتد. در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزائید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. این خورش را همراه با چلو میل کنید.در صورت دلخواه، می توان شکر هم به این خورش افزود.
نوش جان