گوشت گوساله و نخود فرنگی

غذایی خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم:

 گوشت مغز ران گوساله برش استیکی ................. 450 گرم
روغن آفتاب گردان ...................................... 2 قاشق غذاخوری
 پیاز ..................................................... 1 عدد
 سیر ..................................................... 2 حبه
 نخود تازه یا منجمد ..................................... 150 گرم
سس لوبیا سیاه .......................................... 160 گرم
 برگ کلم چینی رشته ای خرد شده ..................... 150 گرم



طرز تهیه:

1. با یک کارد تیز , چربی اضافی گوشت را بگیرید , آن را به رشته های باریک خرد نمایید .

2. روغن آفتاب گردان را در یک وک بزرگ از قبل گرم شده , داغ نمایید .

3. گوشت را داخل روغن ریخته و 2 دقیقه به سبک شرقی تفت دهید .

4. به کمک یک چاقوی تیز , پیاز را پوست نموده و حلقه نمایید . سیر را در هاون بکوبید .

5. پیاز و سیر را همراه لوبیا سبز به قابلمه اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید و سرخ نمایید .

6. سس لوبیا سیاه و برگ های رنده شده کلم را به قابلمه بیافزایید .

7. مواد درون وک را به مدت 2 دقیقه حرارت دهید تا کلم ها کاملا نرم شوند .

8. گوشت گوساله و نخود فرنگی آماده شده را به کاسه مخصوص پذیرایی منتقل نموده و سرو نمایید .

⚫️توصیه سرآشپز🔻🍴

امروزه کلم چینی به راحتی در بازار یافت می شود . این کلم شبیه به کاهویی است که سر آن کشیده و به رنگ سبز کم رنگ است و برگ های آن کاملا در هم پیچیده است
 




مطلب قبلیکال کباب
مطلب بعدیاردور پنیر و سیب زمینی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه