1. با یک کارد تیز , چربی اضافی گوشت را بگیرید , آن را به رشته های باریک خرد نمایید .
2. روغن آفتاب گردان را در یک وک بزرگ از قبل گرم شده , داغ نمایید .
3. گوشت را داخل روغن ریخته و 2 دقیقه به سبک شرقی تفت دهید .
4. به کمک یک چاقوی تیز , پیاز را پوست نموده و حلقه نمایید . سیر را در هاون بکوبید .
5. پیاز و سیر را همراه لوبیا سبز به قابلمه اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید و سرخ نمایید .
6. سس لوبیا سیاه و برگ های رنده شده کلم را به قابلمه بیافزایید .
7. مواد درون وک را به مدت 2 دقیقه حرارت دهید تا کلم ها کاملا نرم شوند .
8. گوشت گوساله و نخود فرنگی آماده شده را به کاسه مخصوص پذیرایی منتقل نموده و سرو نمایید .
⚫️توصیه سرآشپز🔻🍴
امروزه کلم چینی به راحتی در بازار یافت می شود . این کلم شبیه به کاهویی است که سر آن کشیده و به رنگ سبز کم رنگ است و برگ های آن کاملا در هم پیچیده است