١-سبزیها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید.
٢-گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
٣-نخود،برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزد و جابیفتد.
٤-وقتی گوشت و نخود پخت،بادمجان را اضافه کنید و ٢٠ تا ٣٠ دقیقه زمان دهید تا بادمجانها هم بپزند و
٥-مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین رب غوره،غوره و آب غوره را به غذا بیفزایید تا حدی که آش ترش مزه شود.
٦-اگر خواستید آش ترشتر باشد،آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.
٧-هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید.