خورشت فسنجان با گوشت

خورشتی خوشمزه و پرطرفدار



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️گردو............................ 500 گرم  .  
▫️گوشت چرخ کرده............... 300 گرم  .  
▫️پیاز.............................. 1 عدد  .  
▫️دارچین.......................... 3 قاشق چایخوری
▫️رب انار......................... 5 قاشق غذاخوری  .  
▫️شکر............................ 2 قاشق غذاخوری  . 
▫️نمک و فلفل..................... به مقدار لازم



طرز تهیه:

⭕️پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و یک قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند سپس با دست کوفته های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.

⭕️گردوها را چرخ کنید ، درون قابلمه 2 لیوان اب بسیار سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید سپس حرارت را زیاد کنید تا اب جوش بیاید ، پس از اینکه اب جوش امد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 3 ساعت گردوها با اب بجوشند و کاملا به روغن بیافتند.

⭕️پس از پختن گردوها باید رب انار و دو قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید ( رنگ تیره خورشت از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای طعم ترش و ملس کاربرد دارد ) ، شکر و کمی نمک اضافه کنید سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم نمائید

⭕️گوشت های قلقلی که از قبل اماده کرده بودید به خورشت اضافه کنید و حدود ۱ ساعت دیگر بگذارید گوشت های قلقلی درون فسنجان با حرارت کم بجوشند ، پس از این مدت فسنجان آماده سرو میباشد.


🔴نکته ها : در ابتدای کار گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود ؛ مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد ؛ فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

برای تاشنی می توانید از رب کندس و رب نارنج و هر رب دیگری که دوست داشتید استفاده کنید. بعضی رب گوجه هم میریزند که سلیقه ایه.




مطلب قبلیاملت چینی
مطلب بعدیرولت کرپ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه