سالادی خوشمزه و جذاب
▫️ سیب زمینی .......................................... 450 گرم ▫️سبزیجات تازه خرد شده: جعفری، پیازچه، شوید....... یک سوم فنجان ▫️سس خردل ............................................ یک قاشق غذا خوری ▫️آب لیمو................................................ یک قاشق غذا خوری ▫️نمک ................................................... یک چهارم قاشق چای خوری ▫️روغن زیتون .......................................... یک سوم فنجان ▫️کاهو بزرگ............................................ یک عدد برگ های شسته شده و خشک شده ▫️لوبیا سبز پخته شده .................................... 113 گرم ▫️فیله سالمون پخته شده.................................. 2 عدد که به قطعات کوچک برش خورده باشد ▫️تخم مرغ آب پز شده.................................... دو عدد که از وسط دو نیم شده باشند ▫️زیتون سیاه ( 56 گرم ) ................................ یک چهارم فنجان
⭕️1-سیب زمینی ها را در یک قابلمه بزرگ پر از آب قرار دهید و آب را به جوش بیاورید. شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه بجوشند تا نرم شوند.
⭕️2-در همین حین، سبزیجات خرد شده، خردل، آب لیمو، نمک و روغن زیتون را با هم در یک کاسه متوسط ترکیب کنید و کنار بگذارید.
⭕️3-سیب زمینی ها را از قابلمه در بیاورید و وقتی به اندازه کافی خنک شدند که بتوان برشان داشت آنها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. کاهو، سیب زمینی و لوبیا سبز ها را در چهار بشقاب به صورت مساوی تقسیم کنید. روی هر کدام سالمون، تخم مرغ و زیتون قرار دهید. سپس اگر سسی می خواهید اضافه کنید روی سالاد ها بریزید و سرو کنید