مرغ با سس خیارشور

مرغی خوشمزه و دلپذیر



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️خیارشور یک شیشه
▫️ران مرغ 6 عدد
▫️آرد کامل ¼ پیمانه
▫️روغن گیاهی یک قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
▫️آب مرغ یک پیمانه
▫️کره یک قاشق غذاخوری
▫️شوید (خرد شده) یک قاشق غذاخوری
▫️فلفل قرمز (خرد شده) ¼ پیمانه



طرز تهیه:

⭕️1- خیارشورها را خارج کنید و مرغ‌ها را درون سرکه آن بریزید و 8 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.

⭕️2-فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ‌ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود.

⭕️3- در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ‌ها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود 8 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغ‌ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت 15 دقیقه بپزید . مرغ‌ها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند.

⭕️4- تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید




مطلب قبلیخوراک گوشت قلقلی
مطلب بعدیخورشت انار دانه مسما
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه