⭕️۱- دو طرف سوسیس ها را با کارد از بالا تا دو سه سانت ببرید و کمی در روغن تفت دهید؛ سپس کنار بگذارید تا خنک شود
⭕️۲- زیر دستتان را آرد بپاشید و از خمیر به اندازه یک تخم مرغ بردارید و با کمک وردنه پهن کنید.
⭕️۳- خمیر را به اندازه دو سانت ببرید؛ دور یکی از سوسیسها بپیچید. سینی را چرب کنید و روی سینی همه سوسیسها را که با خمیر پیچیدهاید بچینید.
⭕️۴- روی خمیرها را زرده تخم مرغ بمالید و سیاه دانه بپاشید.
⭕️۵- سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کردهاید؛ بگذارید تا 45 دقیقه بپزد و روی رول ها کاملا طلایی شود.
🔴سایر نکات🔻🚨
♦️برای درست کردن رول میتوانید از خمیر نان باگت یا خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید. اگر مایل باشید خودتان خمیر را آماده کنید، میتوانید به این روش عمل کنید
♦️یک لیوان آرد گندم را داخل یک کاسه الک کنید. یک دوم قاشق غذاخوری مایه خمیر را با کمی آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر هم بزنید و به آرد اضافه کنید
♦️یک چهارم لیوان روغن مایع، یک چهارم لیوان ماست، یک عدد سفیده تخم مرغ و کمی نمک را داخل مایه خمیر بریزید و خوب ورز دهید. سپس روی آن را با یک دستمال نمدار بپوشانید تا یک ربع بماند. بعد از این مدت خمیر آماده است.