⭕️1- سینه های مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.
⭕️2- در یک کاسه متوسط، مرغ، نمک، فلفل سیاه و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
⭕️3-روغن را درون قابلمه ریخته و بگذارید تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد داغ شود.
⭕️4-آرد و تخم مرغ هم زده را در کاسه های جداگانه بریزید. تکه های مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ بغلتانید. دوباره آن را درون آرد فرو کنید.
⭕️5- آنها را درون روغن انداخته و حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا کاملا پخته و طلائی شوند.
⭕️6-یک تابه متوسط را روی حرارت ملایم بگذارید. کره را درون آن بیندازید تا آب شود. سپس سس فلفلی، سس سویا، عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.
⭕️7- مرغ ها را درون سس ریخته و هم بزنید تا همه سطح آنها را بپوشاند.
⭕️8- این مرغ ها را می توانید با بلوچیز یا عسل تزئین و سرو کنید