غذایی خوشمزه و پرخاصیت با میگو
میگو 400 گرم پیاز 1 عدد بزرگ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم ادویه ماهی و پودر لیمو عمانی و زردچوبه به میزان لازم جعفری تازه برای تزئین
اول از همه کمر میگو ها را پاک کنید و میگو ها را به کناری بگذارید . پیاز رو خلال یا ریز خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود بعد ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود سپس میگو ها را اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش سفید شه در ادامه رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و با پلو یا نان سرو کنید ..... نوش جان .. نکته : میگو خیلی زود میپزه مواظب باشید بیش از اندازه تفت ندید که میگو سفت و بی مزه شه . نکته : می تونید از یک تا دو حبه سیر هم در این دستور استفاده کنید .