مخصوص طرفداران پنیر
▪️۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ▪️یک سوم پیمانه پیاز خرد شده ▪️یک چهارم پیمانه گشنیز خرد شده ▪️۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو ▪️۱ عدد تخم مرغ ▪️نصف پیمانه چیپس تورتیلا ▪️۲۰۰ گرم پنیر (جَک چیز) ▪️روغن گیاهی
▫️سالسا ▫️گشنیز ▫️خامه ترش
🔸1-در یک کاسه، همه مواد به غیر از پنیر و روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
🔸2-به اندازه یک گردو از مخلوط برداشته در دست قلقلی کنید. سپس، در کف دست سطح آن را صاف نمایید. یک مکعب از پنیر را در میان آن قرار داده و دوباره در دست گرد کنید تا پنیر در میانه آن پنهان شود.
🔸3- همین کار را با همه مواد تکرار کرده و پس از آماده شدن میت بال ها، روغن را درون یک قابلمه متوسط و روی حرارت زیاد، داغ کنید.
🔸4-میت بال ها را پس از داغ شدن روغن، درون آن بریزید تا کاملا طلایی شوند.
🔸5- پس از پختن و سرخ شدن، آن ها را از تابه خارج کرده و با سالسا، گشنیز و خامه ترش تزئین کرده و سرو کنید