زرده و سفیده ها رو جدا میکنیم. سفیده رو میزنیم تا سفت شود سپس زرده را با روغن و ماست کامل هم زده,بعد ارد و ب پ الک شده رو میریزیم,در اخر هم سفیده ها و فولدشون کردیم .بعد داخل ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی می گذاریم و دیواره های ظرف را هم چرب می کنیم
نیمی از خمیر کیک را داخل ظرف می ریزیم و بعد مواد میانی کیک را اضافه می کنیم.
نصف دیگر خمیر کیک را اضافه می کنیم و روی ان را هم پنیر پیتزا می ریزیم(که میتوانیم به جای ان با سس کچاپ تزیین کردم) و داخل فر که از قبل با دمای صدوهشتاد درجه روشن کرده ایم و گرم شده است 45 تا 50 دقیقه قرار می دهیم