غذای بین المللی و خوشمزه
🔸مرغ رو به اندازه دلخواه خرد کرده میتونیم فقط از فیله استفاده کنیم یک عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده با کره تفت میدیم سپس مرغها اضافه می کنیم ، نمک+یک قاشق سس همکارهAS+فلفل سیاه زده درب تابه میزاریم تا مرغها بپزن حدود بیست دقیقه ،
🔸سپس درب تابه برداشته اگه مرغها آب داره آبش کشیده بشه دو حبه سیر رنده شده با یک قاشق مرباخوری زنجفیل رنده شده اضافه کرده میزاریم با مرغها سرخ بشن.
🔸سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده اضافه می کنیم کمی تفت داده حرارت خاموش می کنیم سپس کمی محلول زعفران روی آن می ریزیم.
🔸هویج نگینی خرد شده،ذرت ، نخود فرنگی،عصاره مرغ آب برنج میزاریم وقتی جوش اومد نمک و عصاره مرغ اضافه کرده سپس برنج و سبزیجات بالا می ریزیم میتونیم کمی زردچوبه هم به آب برنج اضافه کنیم سپس برنج آبکش کرده
🔸قارچ اسلایس شده جدا تفت داده زرشک جدا سرخ می کنیم این پلو رو می تونیم با مواد لا به لای پلو مخلوط کرده بزاریم دم بکشه موقع سرو زرشک و جعفری تازه خرد شده روش بریزیم
🔸یا اینکه پلو رو جدا با سبزیجات دم داده سپس موقع سرو زرشک،جعفری و مقداری از قارچها که جدا گذاشتیم دورچین می کنیم