دلمه کلم پیچ

غذای سنتی و پرطرفدار



صندلی خودرو

مواد لازم:

▪️گوشت (چرخ شده): 400 گرم
▪️کلم برگ: 1 کیلوگرم
▪️لپه (پخته و آبکش شده): یک دوم پیمانه
▪️برنج (پخته و آبکش شده): 1 پیمانه
▪️سبزی دلمه (ساطوری شده): 1 پیمانه
▪️پیاز (نگینی خرد شده): 2 عدد
▪️سرکه قرمز: یک چهارم پیمانه
▪️شکر: سه چهارم پیمانه
▪️نمک، فلفل و زدرچوبه: به میزان لازم
▪️رب گوجه فرنگی: 5 ق س
▪️روغن مایع: به میزان لازم
 



طرز تهیه:

🔸1- تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن گرم کنید. سپس 1 عدد پیاز را درون آن کمی تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و بپزد.
 
🔸2- نمک، فلفل، زردچوبه و 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و کمی دیگر تفت دهید. سپس یک دوم پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته بگذارید تا روی حرارت ملایم بپزد و آب آن تبخیر شود. بعد کنار بگذارید تا خنک شود.
 
🔸3- لپه، برنج و سبزی دلمه (مخلوطی از تره، جعفری، نعنا، مرزه، گشنیز) را به مواد افزوده و مخلوط کنید.
 
🔸4- کلم برگ (که از قبل قسمت ریشه آن را خارج کرده اید) را به همراه 1 قاشق سوپخوری سرکه و مقداری نمک داخل قابلمه ای حاوی آب در حال جوش ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شود. سپس آن را آبکش کرده و وقتی خنک شد، برگ برگ کنید.
 
🔸5- با استفاده از قاشقی مقداری از مواد را داخل برگ ها گذاشته و به دلخواه بپیچید. سپس از طرفی که آن ها را پیچیده اید، کف قابلمه ای بچینید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
 
🔸6- داخل تابه ای مقداری روغن گرم کرده و پیاز دیگر را درون آن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. سپس بقیه رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. بعد مقداری آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا کمی بجوشد. بعد از روی حرارت بردارید (میزان سس آماده شده باید در حدی باشد که روی دلمه را بگیرد).
 
🔸7- سس آماده شده را روی دلمه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا به غلظت بیفتد. سپس سرکه و شکر (از قبل داخل کاسه ای مخلوط شده) را به آن افزوده و به مدت 60 دقیقه بگذارید تا بپزد
 




مطلب قبلیمافین تن ماهی
مطلب بعدیچوب شور پنیری با مغز گوشت
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه