اول سیب زمینی را می شورییم، سپس درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و تا اندازه ای که روی سیب زمینی ها را بگیرد آب اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا خوب بپزد و مغز آن کاملا نرم شود. در ادامه پس از گذشت این زمان سیب زمینی را از قابلمه خارج می کنیم وپس از گزفتن پوست به صورت داغ با رنده درشت رنده، رنده می کنیم. در این مرحله کره را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره درون آب ذوب شود. در ادامه آرد را درون الک می ریزیم و الک می کنیم، سپس یک باره آرد را درون آب می ریزیم. حالا آرد را به صورت مداوم هم می زنیم تا خمیری منسجم درون قابلمه حاصل شود. در ادامه خمیر را از قابلمه خارج می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب منتقل می کنیم و اجازه می دهیم دمای خمیر کمی کاسته شود.
در این مرحله تخم مرغ را به خمیر ولرم اضافه می کنیم، سپس خوب ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه پوره سیب زمینی را به همراه بکینگ پودر و نمک به خمیر اضافه می کنیم، سپس خوب ورز می دهیم. حالا خمیر سیب زمینی را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره کنگره ای می ریزیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس سیب زمینی را به اندازه دلخواه درون تابه پایپ می کنیم. در نهایت سیب زمینی ها را کاملا سرخ می کنیم، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود. در آخر سیب زمینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
نوش جان