فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین.
قالب مستطیل 35 در 45 رو کاغذ روغنی بندازین.
مواد خشک شامل ارد و پودر کاکائو و پودر قهوه فوری رو باهم مخلوط کنین.
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنین.
سفیده های تخممرغ رو با کرم تارتار مخلوط کنین و با سرعت تند همزن بزنین تا جایی که کف کنه.تو این مرحله 100 گرم از شکردستور رو برمیداریم و قاشق قاشق طی 3 الی 4 مرحله به سفیده ها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سفیده کامل فرم بگیره و از ظرف نریزه.
بعد داخل ظرف جدا زرده های تخم مرغ رو با شکر کاملا میزنیم تا کرم رنگ بشه بهش شیر و روغن مایع و وانیل رو اضافه میکنیم و در نهایت مواد خشک رو داخل مخلوط زرده الک میکنیم و با سرعت کند همزن میزنیم تا مخلوط بشه.حالا سفیده های تخم مرغ رو در 3 مرحله به مخلوط اضافه میکنیم ومواد رو از ته ظرف با لیسک روی هم فولد میکنیم فقط حواستون باشه پف سفیده نخوابه.(دورگیری ظرف فراموش نشه)
حالا مایع رو داخل قالب میریزیم و برای 13_14 دقیقه میزاریم بپزه.
پس از اتمام پخت آن را از فر در آورده و 5 دقیقه اجازه میدیم کیک خنک بشه و بعد با چاقو دور کیک رو به ارومی از کناره های قالب جدا میکنیم و روی یه سطح تمیز قالب رو به ارومی برمی گردانیم و کاغذ روغنی رو جدا میکنیم.حالا دوباره یه کاغذ روغنی تمیز روی کیک میندازیم و تا وقتی گرمه رول میکنیم و اجازه میدیم توی این حالت کاملا خنک بشه.
برای تهیه کرم قهوه همه مواد رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره.و بعدکه کیک خنک شد بازش میکنیم و یه لایه نازک از خامه روی کیک میمالیم و به کمک پالت سطحش رو صاف میکنسم و بعد رول میکنیم و ترجیحا دورش رو سلفون میکشیم و دو طرف سلفون رو شکلات پیچ میکنیم و داخل یخچال یه شب تا صبح بهش استراحت میدیم. و برای تزیین باقیمانده کرم قهوه رو داخل قیف میریزیم و روی رولت پایپ میکنیم و بعد با یه چاقو اره ای برش میزنیم.
نوش جان.