ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

ساندویچ گوشت ماهی سالمون ترکیب شده با مقداری هویج تازه و مقداری خیار شور تازه می باشد و اگر به ادویه های تند هم علاقه مند باشید باید گفت فلفل و سرکه می تواند این ساندیچ را خوشمزه تر کند.


صندلی خودرو

زمان لازم :

20 دقیقه

مواد لازم :

باگت یا نان ساندویچی یک نصفه نان
ماهی سالمون بدون استخوان 1 عدد
گوجه فرنگی کوچک 2 عدد
خیار شور 1 عدد
هویج درشت رنده شده مقداری
ادویه جات ترش و تند (در صورت دلخواه ) مقداری


طرز تهیه :

1 - در ابتدا یک نصفه رول ساندویچ را تهیه کرده و برای این کار بهتر است یک نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنید. ماهی را پس از آنکه خوب پخته شد ،ریش ریش کرده و آنها را در نان می ریزیم .
2 - هویج های رنده شده و خیار شور های برش زده شده و گوجه فرنگی های خرد شده را به محتوای ساندویچ اضافه می کنیم و در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه جات تند و یا مقداری سرکه روی سالاد ساندویچ بریزید.


ارزش غذایی در هر وعده :

4 گرم چربی اشباع نشده
575 کیلو کالری بیامجی
25 گرم چربی اشباع شده
4 گرم فیبر
12 گرم شکر
13 گرم پروتئین
1094 میلی گرم سدیم
ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000 کالری


منبع : سیمرغ


مطلب قبلی پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی
مطلب بعدی طرز تهیه کاپ کیک سوسیس
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه