طرز تهیه کروکت مرغ

کروکت مرغ یا کراکت مرغ یک شام یا پیش غذای خیلی خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید

صندلی خودرو

مواد لازم

سینه مرغ پخته شده: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر سوخاری: ۲فنجان
جعفری خرد شده: یک فنجان
سس سفید: یک دوم فنجان
نمک و فلفل: به مقدار لازم


طرز تهیه

استخوان‌های سینه مرغ را می‌گیریم و آن را چرخ می‌کنیم. سپس جعفری خرد شده، سس سفید، نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و مایه کروکت را خوب وَرز می‌دهیم. از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و ابتدا در پودر سوخاری و سپس در تخم مرغ زده شده می‌غلطانیم. در این هنگام به خمیر شکل می‌دهیم و آن را در روغن داغ سرخ می‌کنیم. کروکت‌های سرخ شده را در دیس می‌چینیم و اطراف دیس را با سبزیجات پخته تزیین می‌کنیم. برای سرو این غذا از سس قارچ هم می‌توان استفاده کرد.

منبع: فست فود


مطلب قبلیطرز تهیه پیتزا رولی
مطلب بعدییک غذای ایتالیایی حوشمزه با دسر و پیش غذا
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه