🔸1. داخل کاسه ای بیسکویت شور (کراکر نمکی) را با کره مخلوط کنید.
🔸2. درون 8 عدد قالب مافین را با روکش نایلونی بپوشانید، سپس مخلوط بیسکویت را به طور مساوی درون آن ها بریزید و به وسیله قاشقی فشرده کنید. بعد به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
🔸3. پودر ژلاتین، شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (به روش بن ماری) قرار دهید تا دانه های ژلاتین و شکر حل شود.
🔸4. ماست خامه ای (از 2 ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید تا سرمای خود را از دست دهد)، خیار، نمک، نعنا، گردو و کشمش را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
🔸5. ژلاتین آماده شده را به مخلوط ماست افزوده و مخلوط کنید.
🔸6. مخلوط مواد را درون قالب ها ریخته و به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
🔸7. اردور را به وسیله روکش نایلونی از قالب جدا کنید و درون ظرفی قرار دهید. بعد با برگ نعنا و گوجه گیلاسی تزیین کنید