دنده کباب با سس تمبر هندی

خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم:

▪️۲ عدد دنده کوچک
    ▪️۸ حبه سیر
    ▪️۲ عدد فلفل چیلی
    ▪️۱ عدد چوب دارچین
    ▪️۵ حبه سیر
    ▪️۱ قاشق غذاخوری زیره سبز
    ▪️۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
    ▪️۴ عدد فلفل چیلی خشک
    ▪️۱ عدد برگ بو
    ▪️۱۰ دانه فلفل سیاه
 



مواد لازم برای سس براق روی دنده:

▫️۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
    ▫️¼ پیمانه پیاز رنده شده
    ▫️۵ سانتی متر زنجبیل تازه
    ▫️نمک و فلفل سیاه
    ▫️نصف قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز
    ▫️⅓ پیمانه عسل
    ▫️⅓ پیمانه تمرهندی
    ▫️⅓ پیمانه شکر قهوه ای
    ▫️نصف پیمانه آب پرتقال
 



مواد لازم برای سس رایتا:

▪️نصف پیمانه ماست یونانی
    ▪️نصف یک عدد خیار
    ▪️نصف قاشق چایخوری زیره سبز
    ▪️آب و پوست رنده شده ی یک عدد لیموترش
    ▪️¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
 



مواد لازم برای تزیین:

▪️لیموترش
    ▪️گشنیز
 



طرز تهیه:

🔸1. فلفل، سیر و زنجبیل را در غذاساز آسیاب کنید. خمیر به دست آمده را روی دنده ها بمالید و روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۲ تا ۴ ساعت کنار بگذارید تا مواد به خرد گوشت بروند.

🔸2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

🔸3. ادویه ها را درون تابه کمی تفت دهید تا برشته شوند. سپس آن ها را آسیاب کنید. سپس ادویه آسیاب شده را به همراه نمک و فلفل سیاه روی گوشت بمالید تا همه سطح آن را پوشش دهند.

🔸4. دنده ها را به مدت ۱۵ دقیقه روی کباب پز کباب کنید.

🔸5. دمای فر را به ۱۶۰ کاهش داده و گوشت ها را به مدت ۲٫۵ تا ۳ ساعت در فر قرار دهید تا کاملا پخته و برشته شوند.

🔸6. مواد سس رایتا را با هم مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

🔸7. در یک قابلمه متوسط، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و زنجبیل را درون آن تفت دهید. نمک و فلفل، پرک فلفل قرمز، عسل، تمبر هندی، شکر قهوه ای و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید.

🔸8. آن ها را هم بزنید تا جوشیده و به یک سوم کاهش پیدا کنند.

🔸9. از این سس روی گوشت مالیده و به همراه سس رایتا سرو کنید.
 




مطلب قبلیسالاد پرتقال و پیاز
مطلب بعدیغذای ترکی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه