کوفته انار اصفهان

غذای سنتی اصفهان



صندلی خودرو

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

▪️300 گرم گوشت چرخ کرده
▪️1 عدد پیاز
▪️2 ق س آرد نخودچی
▪️2 ق س رب انار
▪️1 پیمانه دانه انار
▪️نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
▪️1 ق چ زیره ساییده شده
 



طرز تهیه:

🔸1. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده خوب ورز دهید.

🔶2. حالا آرد نخودچی، زیره، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

🔸3.  گوشت را برای یک ساعت بگذارید بماند.

🔸4.  حالا از گوشت‌ اندازه یک گردو بردارید و سرخ کنید. 

🔸5.  رب انار را با دو لیوان آب درون قابلمه‌ای بریزید تا جوش بیاید.

🔸6.   حالا کوفته‌های سرخ شده را به موادتان اضافه کنید.

🔸7.  10 دقیقه آخر انارها را اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه روی حرارت کم بجوشد.

🔴نکته🔻🚨

♦️بعضی از اصفهانی‌ها شنبلیله خشک شده به جای زیره می‌ریزند. اگر زیره دوست ندارید از شوید یا شنبلیله خشک استفاده کنید
 




مطلب قبلیکوکی پیتزایی
مطلب بعدیکراستینی کدو و گوجه
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه