غذای سنتی اصفهان
▪️300 گرم گوشت چرخ کرده ▪️1 عدد پیاز ▪️2 ق س آرد نخودچی ▪️2 ق س رب انار ▪️1 پیمانه دانه انار ▪️نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم ▪️1 ق چ زیره ساییده شده
🔸1. گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده خوب ورز دهید.
🔶2. حالا آرد نخودچی، زیره، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
🔸3. گوشت را برای یک ساعت بگذارید بماند.
🔸4. حالا از گوشت اندازه یک گردو بردارید و سرخ کنید.
🔸5. رب انار را با دو لیوان آب درون قابلمهای بریزید تا جوش بیاید.
🔸6. حالا کوفتههای سرخ شده را به موادتان اضافه کنید.
🔸7. 10 دقیقه آخر انارها را اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه روی حرارت کم بجوشد.
🔴نکته🔻🚨
♦️بعضی از اصفهانیها شنبلیله خشک شده به جای زیره میریزند. اگر زیره دوست ندارید از شوید یا شنبلیله خشک استفاده کنید