🔸سینه یا فیله ی مرغ رو به اندازه ی بند انگشت خورد میکنیم و توی پیاز و سیر رنده شده میخابونیم و بهش روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه و زعفرون اضافه میکنیم و صبر میکنیم تامزه دار بشه
.
🔸برنج رو آبکش میکنیم. توی قابلمه یه ردیف برنج میریزیم. روش اسفناج و روی اسفناج از مخلوط فیله ی مرغ و همینطور تا آخر.
.
🔸روی لایه ی آخر هم آب روغن میدیم و میزاریم تا دم بکشه. و درصورت تمایل آخر سر یکمی روغن و کره داغ میکنیم و میدیم روی برنج و بعد با سبزی خوردن تازه نوش جان میکنیم 😋