⭕️فیله یا سینه مرغ رو برش زده و با پیاز، گردو ،نمک و فلفل و رب انار مخلوط کنین روی ظرف رو بپوشونین و به مدت ۲ ساعت یا یک شب توی یخچال استراحت بدین.
⭕️بعد از این مدت تکه های مرغ رو از پیاز جدا کنین و به سیخ بکشین و روی کباب پز یا توی فر کباب کنین.
⭕️من از سیخهای چوبی استفاده کردم نیم ساعت سیخها رو توی آب خیس کردم تا بعد نسوزه و بعد جوجه ها رو که از قبل به شکل نواری بلند برش زده بودم و مزه دار کرده بودم به شکل حلزونی به سیخ کشیدم توی تابه روغن ریختم و جوجه ها رو با حرارت بالا و فقط در حدیکه رنگ بگیرند سرخ کردم حدود ۵ دقیقه هم توی فر داغ گذاشتم تا مغز پخت بشه.
⭕️میشه از اول هم توی فر گذاشت تا پخته و با روغن خودش حالت سرخ شده پیدا کنه زیاده از حد نپزین که خشک و سفت میشه.
⭕️من از رب انار خونگی استفاده کردم اگر از نوع کارخونه ای استفاده کردین ممکنه مقدار بیشتری بخواد.
⭕️در ضمن من کباب ترش رو هم به این روش درست میکنم با این تفاوت که بهش کمی سبزی معطر مثل نعناع و مرزه میزنم.