جوجه ترش مجلسی

غذای شمالی خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم:

▪️سینه مرغ  ۱ عدد کامل
▪️گردوی آسیاب شده  ۱۰۰ گرم
▪️پیاز خرد شده  ۲ عدد
▪️رب انار  ۳ قاشق غذا
▪️نمک 
▪️روغن زیتون
▪️فلفل سیاه  مقداری
 



طرز تهیه:

⭕️فیله یا سینه مرغ رو برش زده و با پیاز، گردو ،نمک و فلفل و رب انار مخلوط کنین روی ظرف رو بپوشونین و به مدت ۲ ساعت یا یک شب توی یخچال استراحت بدین.

⭕️بعد از این مدت تکه های مرغ رو از پیاز جدا کنین و به سیخ بکشین و روی کباب پز یا توی فر کباب کنین.

⭕️من از سیخهای چوبی استفاده کردم نیم ساعت سیخها رو توی آب خیس کردم تا بعد نسوزه و بعد جوجه ها رو که از قبل به شکل نواری بلند برش زده بودم و مزه دار کرده بودم به شکل حلزونی به سیخ کشیدم توی تابه روغن ریختم و جوجه ها رو با حرارت بالا و فقط در حدیکه رنگ بگیرند سرخ کردم حدود ۵ دقیقه هم توی فر داغ گذاشتم  تا مغز پخت بشه.

⭕️میشه از اول هم توی فر گذاشت تا پخته و با روغن خودش حالت سرخ شده پیدا کنه زیاده از حد نپزین که خشک و سفت میشه.

⭕️من از رب انار خونگی استفاده کردم اگر از نوع کارخونه ای استفاده کردین ممکنه مقدار بیشتری بخواد.

⭕️در ضمن من کباب ترش رو هم به این روش درست میکنم با این تفاوت که بهش کمی سبزی معطر مثل نعناع و مرزه میزنم.
 




مطلب قبلیچلوگوشت مجلسی
مطلب بعدیراتاتویی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه