ساده و خوشمزه و لذیذ
🔸 اول پیاز رو خلالی میکنم و تفت میدم, گوشت رو اضافه میکنم. خوب که سرخ شد, فلفل سیاه, پودر سیر, دارچین و زردچوبه میزنم, کمی اب میریزم تا گوشت بپزه.
🔸هویجها رو خلالی نازک میکنم, خوب سرخ میکنم. ابلیموی تازه و زعفرون میزنم و یک عدد پیاز رو که خلالی کردم و سرخ کردم, بهش اضافه میکنم.
🔸یک ربع اخر پخت الوهای خیس خورده رو به گوشت اضافه میکنم. پنج دقیقه اخر هم نمک, هویج و گوجه های تکه شده رو اضافه میکنم. من از دو مدل الو استفاده میکنم, اوی بخارا و الوی ترش جنگلی, تا خورشتم شیرین نباشه. ولی اگه شیرین دوست دارید, از الوهای شیرین استفاده کنید.